Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δυο μέρες πριν από το μεγάλο μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική . Οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες της Α’ Κατηγορίας  Κερατσίνι και Οδηγήτρια αναμετρώνται το Σάββατο στη Νεάπολη , για μια θέση στον ήλιο. Είναι άδικο για δυο σπουδαίες ομάδες που διακρίθηκαν ,  ξεχώρισαν μέσα στην χρονιά και αναδείχτηκαν πρώτες  στους ομίλους τους να παλεύουν και η προσπάθεια για την μια  από τις δυο να χαραμίζεται. Τέλος πάντων αυτό ισχύει και δυστυχώς δικαιωθήκαμε σε αντίθεση με κάποια σάιτ που υποστήριζαν ότι θα ανέλθουν και οι δυο παίζοντας με τον πόνο των σωματείων και των φιλάθλων τους……

Η άσχημη πορεία  των Σαλαμινομάχων  από τα μέσα του πρωταθλήματος  και μετά συνεχίστηκε και στα πλέι άουτ . Εκεί όχι μόνο δεν  κατάφερε να πάρει έστω και ένα βαθμό , αλλά σε τρεις αγώνες δέχτηκε συνολικά 15 τέρματα!!!!

Κάπως έτσι κινήθηκε  στα πλέι άουτ και ο Μιθριδάτης που δεν πήγε καθόλου καλά φέτος κι αυτός. Μηδέν βαθμοί ενώ η εστία του παραβιάστηκε 12 φορές  σε τρία παιχνίδια …..

Αρχαιρεσίες αύριο για τους Σαλαμινομάχους που η σημερινή μέρα τους βρίσκει και επίσημα στη Β’ Κατηγορία . Τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουν να ανασυνταχτεί και να επιστρέψει εκεί που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται . Τα λάθη πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και οι Σαλαμινομάχοι επιβάλλεται να βρουν τον δρόμο τους…….

Για 17η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί και φέτος ο αγώνας που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου , ενός παλιού καλού φίλου που πρόσφερε στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο , τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής.  Την προσεχή Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κερατσινίου « Π. Σαλπέας » στο Σχιστό θα αγωνιστούν οι βετεράνοι του ΑΠΟ Κερατσίνι και του Άρη Νικαίας οι δυο ομάδες στις οποίες πρόσφερε πολλά  ο αείμνηστος Μιχάλης . Φέτος θα τιμηθεί επίσης και η μνήμη δυο ακόμα ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Της παλιάς μεγάλης δόξας του Ιωνικού Μιχάλη Χιόνη που διετέλεσε προπονητής επί σειρά ετών στον Άρη Νικαίας  ,και του αξέχαστου προέδρου του συλλόγου Σταύρου Χατζηλιάδη……

Σε τρεις  προπονητές έχουν κατασταλάξει στην Χαραυγή , για να αποφασίσουν ποιος από αυτούς θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία  της ομάδας. Ο ένας είναι παλιός γνώριμος αφού έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν , άλλες δυο φορές . Ο άλλος είναι νεαρός εξελίξιμος που δεν εργάστηκε τελευταία , αλλά έχει αναδείξει πρωταθλήτρια ομάδα του ίδιου Δήμου ,ενώ ο τρίτος  έχει εμπειρία από συλλόγους Α’ Κατηγορίας . Στο παρελθόν μάλιστα , διαδέχτηκε τον Αντώνη Καλαμάκη στην προηγούμενη ομάδα του .Λέτε να επαναληφθεί το  ίδιο; Περισσότερα δεν λέμε….