Connect with us

Uncategorized

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Μέσα στις επόμενες μέρες ( αρχές Ιουνίου ) θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Περάματος . Μας το είπε ο φίλος  Δήμαρχος της πόλης  Γιάννης Λαγουδάκης με  τον οποίο βρεθήκαμε σε μια εκδήλωση. Και πρόσθεσε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο . Μια πολύ σημαντική είδηση…..

Αποκατάσταση της αδικίας  προσπαθεί η  ΕΠΣ Πειραιά σε συνεννόηση με τις την Ε.Π.Σ. Αθηνών  και  Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και με έγγραφο ζητά  από την ΕΠΟ να γίνει άμεσα επανεξέταση του θέματος της ανόδου των δύο πρωταθλητριών ομάδων. .Αυτό θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 29 Ιουνίου , όπου εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα  δικαιωθεί η προσπάθεια και θα ανέλθουν και οι δυο πρωταθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων . Είναι αδικία, πέρα για πέρα ,  και το ζήσαμε  για τα καλά το περασμένο Σάββατο. Δυο ομάδες, που τα έδωσαν όλα μέσα στην χρονιά , αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στους ομίλους τους να παλεύουν για μια θέση στη Γ’ Εθνική . Και καλά αυτή  που κέρδισε . Οι κόποι της  δικαιώνονται. Η άλλη  που έχασε; Μια ολόκληρη  χρονιά με τόσες θυσίες   να πάει χαμένη; Κρίμα δεν είναι; ……

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η επίσημη ποδοσφαιρική περίοδος . Διακοπή αγώνα σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Γ’ Κατηγορίας .  Ένα παιχνίδι  που είχε όμως τοπικό χαρακτήρα . Δυο ομάδες της ίδιας περιοχής είναι «στα  μαχαίρια» . Η ΑΕ Χατζηκυριακείου και ο Ποσειδώνας . Δυο μεταξύ τους αγώνες φέτος διακόπηκαν στο ημίχρονο λόγω της  εισόδου κάποιων ατόμων στο γήπεδο , που δεν αρκέστηκαν στο να παρακολουθήσουν το ματς , αλλά για να δείρουν . Δεν έχει ξαναγίνει αυτό , ίσως και παγκόσμια . Αυτά πάντως που έγιναν την Κυριακή ήταν πολύ χειρότερα από αυτά που συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες στο ΣΕΦ  . Και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΠ Γιάννη Ποντίκη. Η καταγγελία της ΑΕ Χατζηκυριακείου λέει πολλά Δεν ξέρω ποιος τα δημιούργησε και για πιο λόγο. Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα . Δεν πάει άλλο. Την επόμενη φορά μπορεί να έχουμε και νεκρούς . Κι όλα αυτά για μια τοπική βεντέτα . Με αυτόν τον τρόπο , δολοφονείται το ποδόσφαιρο και όχι μόνο…..

Αυτή η περίοδος είναι τα πήγαινε – έλα των προπονητών . Το τι παρασκήνιο πέφτει δεν περιγράφεται. Τις προάλλες ένας πρόεδρος έδιωξε τον κόουτς της ομάδας και το βράδυ τον επαναπροσέλαβε…..