Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η υπόθεση αυτή με τον αγώνα Ποσειδώνα – ΑΕ Χατζηκυριακείου που διακόπηκε, λόγω των γνωστών επεισοδίων και της επίθεσης «αγνώστων » ατόμων σε μέλη της ομάδας της ΑΕ Χατζηκυριακείου , έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Λέγεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί δυο άτομα , τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν από την αστυνομία. Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν σχέση με τον Ποσειδώνα . Αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι. Το μόνο που  θα επαναλάβουμε είναι …κρίμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι υπαίτιοι να πληρώσουν….

Με διπλό ρόλο παραβρέθηκε ο Κώστας Χολέβας στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε η «Ολυμπιακή Φιλία » την Κυριακή στο Δημαρχείο Δραπετσώνας. Εκτός από αντιπρόεδρος της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ,εκπροσώπησε και τον πρόεδρο της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ κ. Βασίλη Βασιλειάδη…..

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνουν  οι Νέοι Δραπετσώνας με  την συμπαράσταση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας .

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο και θα διεξάγονται στα γήπεδα Χαραυγής και Δραπετσώνας .

Μετέχουν οι ομάδες  ΑΣ Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων , Αστέρια Δραπετσώνας, Νέοι Δραπετσώνας , Χαραυγή , Νέοι Ευγενείας, Ατρόμητος Κερατσινίου και Πειραϊκός…..

Το τερπνό μετά του ωφελίμου συνδυάζουν στον Αστέρα Κερατσινίου . Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέας διοίκησης . Παράλληλα θα ψήσουν σουβλάκια στα κάρβουνα και θα το συνδυάσουν με άλλα κοψίδια και μπύρες . Έτσι ….για το καλό……

Όταν ένας προπονητής, τέτοια εποχή , δηλώνει πως παραιτείται για προσωπικούς λόγους ή δεν τον εκφράζουν οι κινήσεις της διοίκησης , σημαίνει ότι  τα έχει βρει με άλλη ομάδα. Νόμος…..