Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τεράστια απήχηση είχε η χθεσινή επιστολή του κ. Λάμπρου Τσεμπεράκη για το ΣΕΦ . Οι απόψεις του έμπειρου παράγοντα που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο , έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα  και όσοι επικοινώνησαν μαζί μας συμφώνησαν απόλυτα μαζί του. Με κολακευτικά σχόλια  για τον κ Τσεμπεράκη μίλησαν και κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΠ . Σε τέτοιες περιπτώσεις το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και οι παράγοντες του παρουσιάζονται πάντα ενωμένοι σαν μια γροθιά …….

Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι τελικοί του προπαιδικού πρωταθλήματος . Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνουν στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης »…..

Περίοδο κρίσεως ζούμε κι όμως ορισμένοι – ερασιτέχνες κατά τα άλλα – ποδοσφαιριστές ζητάνε τρελά ποσά για να υπογράψουν . Ποσά που  σηκώνεται η τρίχα των μαλλιών σου …κάγκελο. Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να λογικευτούν. Παίκτες , αλλά και παράγοντες που τα δίνουν. Διαφορετικά είμαστε άξιοι για….πέμπτο μνημόνιο…..

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώνει με κάθε τρόπο. Και γενικώς και ειδικώς. Αύριο στο ναό του Αγίου Ιωάννη Ρέντη  ο Μάνθος Πετράκης από τα ιδρυτικά στελέχη του Αστέρα Νίκαιας τον οποίο υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής αρχικά και σαν παράγοντας στη συνέχεια , παντρεύεται  την εκλεκτή της καρδιά του Ελευθερία Αραμπατζή που είναι κόρη του αντιπροέδρου του Μιθριδάτη  Θανάση Αραμπατζή. Στο ταιριαστό ζευγάρι , τις καλύτερες ευχές μας…..

Παράτησε τα διοικητικά του Αστέρα Νίκαιας ο Βασίλης Τσιτούρας , αλλά οι κοινωνικές υποχρεώσεις  δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Την περασμένη Κυριακή ήταν στον γάμο του ποδοσφαιριστή του Πυθαγόρα και πρώην του Αστέρα Μάριου Ιωσηφίδη, αύριο θα είναι στου Πετράκη. Την άλλη εβδομάδα ποιος ξέρει που αλλού θα πάει .Ούτε βουλευτής να ήταν ….

Πάμε για συγχώνευση ή απορρόφηση ομάδων ; Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες μου . Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, θα δείξει . Και σύντομα μάλιστα ……