Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΠ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το ΣΕΦ   και στάλθηκε σε όλες τις υπερκείμενες αρχές , τα λέει όλα και έρχεται να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε η στήλη. Μπροστάρηδες στην προσπάθεια αυτή είναι τα Πειραϊκά σωματεία που δεν θα επιτρέψουν να περάσει αυτή η αδικία……

Την αρχαιολογία θα περιμένουν τις επόμενες μέρες στην Αίγινα για να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο της Αίγινας . Προς το παρών ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε αποσύνθεση. Διοίκηση δεν υπάρχει , κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τους παίκτες, ενώ ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς  δεν θα συνεχίσει. Γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της . Κρίμα για την κατάντια μιας τόσο μεγάλης ομάδας που αποτελούσε μια σταθερή αξία για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Σοβαρότατο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην Δόξα Πειραιά . όπως καταγγέλθηκε επίσημα από τη διοίκηση προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου έχει κρατήσει χρήματα από συνδρομές γονέων και παρά τις εκκλήσεις δεν τα επιστρέφει ενώ κρατάει και τα δελτία . Όπως μας είπαν  από την διοίκηση του συλλόγου την επόμενη εβδομάδα, θα προχωρήσουν και σε μηνύσεις…….

Το προσεχές Σάββατο 10 /6 θα γίνει η τελετή λήξης του προπαιδικού πρωταθλήματος  της ΕΠΣΠ και όχι στις 17 όπως εκ παραδρομής γράφτηκε χθες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης» . Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή Τρίτη…..

Σε επιτυχημένη λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο  «Ευαγγελισμός» ο Γενικός Γραμματέας του Αμπελακιακού   Κώστας Κατσιγιάννης  Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επανέλθει στα καθήκοντα, αν και δεν σταμάτησε ποτέ. Κι από το Νοσοκομείο μας έστελνε ρεπορτάζ. Περαστικά φίλε…..

Δεν ξέρω αν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας  για τον αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ  Το συνηθίζει άλλωστε να πηγαίνει εδώ και χρόνια οικογενειακώς. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα υποστηρίζει τους Ιταλούς. Γιουβέντους από μικρό παιδί…..

Κι άλλες αλλαγές είχαμε στο ΔΣ της Χαραυγής. Μετά τον Πτερνέα απλό μέλος στο Δ.Σ  θα είναι και ο μέχρι τώρα Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Φωτάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει άλλου είδους ενδιαφέροντα . Να πάρει τα πρωτεία στο …τάβλι από τον ειδικό Γραμματέα του συλλόγου Κώστα Ανδρέογλου. Και όπως δείχνουν οι τελευταίες ομηρικές  μάχες , τα καταφέρνει μια χαρά και είναι σε καλό δρόμο…..