Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την εποχή αυτή που τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων συνηθίζεται να γίνονται εργασίες ανακατασκευής  στα γήπεδα. Προς το παρών όμως στον Πειραιά δεν κινείται τίποτα. Μόνο στο Πέραμα αναμένεται να ξεκινήσουν τις εργασίες το επόμενο διάστημα  . Είναι θέμα λίγων ημερών δηλαδή . Για το « Παντελής Νικολαΐδης » υπάρχει πρόβλημα . Ειπώθηκε από αρμόδια πηγή ότι τα έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα θα αρχίσουν τέλη Αυγούστου . Στην καλύτερη των περιπτώσεων . Που σημαίνει ότι αρκετά σωματεία μαζί με τις ακαδημίες τους, θα «ξεσπιτωθούν » για κάποιους μήνες . Και άντε να δούμε  που θα βολευτούν. Λες και μας …περισσεύουν γήπεδα , στον Πειραιά . Πάντως κάποιοι στον Παννεαπολικό , το αντιμετώπισαν με χιούμορ. Προσπαθώντας να διασκεδάσουν  την κατάσταση τους. Ανέβασαν στο facebook  ότι η ομάδα μετακομίζει για το διάστημα αυτό στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης » που βρίσκεται στο Χαϊδάρι επί της Ιεράς Οδού  . Και ορισμένοι «τσίμπησαν» . Αλλά μέχρι να τους δώσουν να καταλάβουν οι διοικούντες ότι ήταν ..πλάκα , είδαν κι έπαθαν….

Συνεχίζει  και τη νέα χρονιά στο Κερατσίνι , ο Βασίλης Σπάθας. Η δουλειά του νεαρού τεχνικού εκτιμήθηκε από την διοίκηση του συλλόγου, που αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του . Ο Σπάθας   είχε κληθεί στο Βελιγράδι από την διοίκηση  του Ερυθρού Αστέρα να παρακολουθήσει  ένα  επιμορφωτικό  σεμινάριο προπονητών το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου  υπό την ευθύνη του Μπόνσκο Μπουρόφσκι και τη συνεργασία του Αλεξάντερ Κρίστιτς και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Επειδή όμως τις ημέρες εκείνες  είχε το μπαράζ ανόδου με την Οδηγήτρια ο προπονητής του Κερατσινίου δεν πήγε. Θα παρακολουθήσει όμως τον δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο…..

Συνεχίζουν και τη νέα περίοδο στις ομάδες τους οι Στάθης Φουρίκης με Αίαντα Σαλαμίνας και Τάσος Δερμάτης με Αμφιάλη . Και οι δυο ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο τη χρονιά που πέρασε και ανήλθαν πανηγυρικά από την Β’ στην Α’ Κατηγορία. Οι αγώνες και οι  προσπάθειες δικαιώνονται…..

Πειραϊκός σύλλογος δεν πρόλαβε καλά – καλά να χαρεί την παραμονή του στην Κατηγορία και έμπλεξε σε άλλου είδους περιπέτειες. Εξωαγωνιστικές .  Ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και  τα προβλήματα να σταματήσουν εδώ….

Ένα πρόβλημα  με την καρδιά του αντιμετώπισε πρόσφατα ο φίλος και πρώην παράγοντας της ΑΕ Νίκαιας Βαγγέλης Δόγος. Ευτυχώς όμως το ξεπέρασε και είναι πλέον απολύτως καλά. Μέσω της στήλης θέλει να ευχαριστήσει τον διακεκριμένο καρδιοχειρουργό Γιάννη Νενεκίδη του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου , αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπο , για το τεράστιο ενδιαφέρον που στην περίπτωση του…..