Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επειδή ειπώθηκαν πολλά στην Γενική Συνέλευση, τα οποία πέρασαν« στα ψιλά» εμείς δεν θέλουμε να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι . Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε βασικά με αυτά . Να αναφερθούμε αρχικά στον  Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη, για τη “μάχη” που έδωσε όσον αφορά τα  έργα συντήρησης των γηπέδων του Πειραιά, αλλά και ανακατασκευής του γηπέδου του ΣΕΦ.

Ο κ. Γαβρίλης που παραβρέθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης ,  στην ομιλία του τόνισε ότι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες από την αρχή της θητείας του, ώστε να εξασφαλιστούν χρήματα για δημιουργία αθλητικών χώρων στον Πειραιά. Ανέλυσε στα σωματεία το πρόγραμμα αυτών των χρόνων. Ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν γίνει ολοκληρωμένες εργασίες σε 11 γήπεδα του Πειραιά, καθώς επίσης θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθούν 2 με 3 γήπεδα και συγκεκριμένα στον περιβάλλοντα χώρο του Σχιστό Κορυδαλλού, ένα κλειστό και 2 γήπεδα ποδοσφαίρου. Όσον αφορά το ΣΕΦ, αρκετά συγκινημένος ο κ. Γαβρίλης δήλωσε ότι μετά από πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν και με τη συνεργασία που είχε με την ΕΠΣ Πειραιά, πλέον το ζήτημα του γηπέδου έχει περάσει στο στάδιο της Δημοπράτησης και αναμένουν την εργολαβία που θα αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου. Πάμε τώρα παρακάτω  Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας προσέθεσε, όσον αφορά τα γηπεδικά θέματα, ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να φτιάξει δύο νέα γήπεδα στους χώρους της Θηβών και Φαλήρου  και πίσω από το Μελίνα Μερκούρη και μάλιστα έχει προπληρώσει τα χρήματα . Ο λόγος που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει είναι διότι οι συγκεκριμένοι χώροι δεν έχουν ακόμα χαρακτηριστεί σαν αθλητικοί. Μόλις ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα τα γήπεδα αυτά θα φτιαχτούν με έξοδα του κ. Μαρινάκη  όπως προαναφέραμε και θα χρησιμοποιούνται από την  ΕΠΣ Πειραιά.

Πάει ο άλλος και ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα και καμαρώνει , λέγοντας ότι έκανε αυτό που το επέβαλε η καρδιά του. Και δεν λέει ότι πιο μπροστά είχε κτυπήσει την πόρτα άλλων ομάδων , αλλά με τις τρελές του απαιτήσεις, τον έδιωξαν με τις κλωτσιές ….

Ο Τσιτούρας έφυγε ο Πετράκης ήλθε στον Αστέρα Νίκαιας . Ή μάλλον να το διορθώσω ούτε ο ένας έφυγε , ούτε κι ο άλλος ήλθε τώρα. Ο Βασίλης θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα . Δεν μπορεί να είναι μακριά από αυτόν. Στη διοίκηση  δεν μετέχει . Έτσι απλά . Όσο για τον Μάνθο , τον νέο πρόεδρο να πούμε ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα από την ίδρυση της . Σαν παίκτης αρχικά και σαν παράγοντας στη συνέχεια. Δεν έχει λείψει ούτε μέρα από κοντά της .Αυτό τα λέει όλα….

Τέσσερα τμήματα υποδομών του Αετού Κορυδαλλού με 100 παιδιά θα λάβουν μέρος από σήμερα μέχρι και την Κυριακή σε καμπ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το έχουμε πει αλλεπάλληλες φορές. Ο Αετός στις ακαδημίες είναι πρωτοπόρος . Δεν παίζεται….