Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πανταχού παρών σε ότι έχει σχέση με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο Στέλιος Μπρατσόλης. Διαχρονική προσφορά . Έτσι και αυτή τη φορά βρέθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ Πειραιά , τόσο σαν πρώην πρόεδρος όσο και σαν αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά . Ο Στέλιος με δήλωση του στο φέις μπουκ ανέφερε χαρακτηριστικά : «H Σχέση μου με το Παμπειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Διαχρονική .. Όπου και Όπως Μπορώ..θα Συμβάλω για το Καλό ,την Πρόοδο και την ανάδειξη των του Κοινωνικού Ρόλου των Σωματείων και της Ιστορικής μας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά..Αντίστοιχα η Φωνή της Πόλης μας στα Ερτζιανά .., το Κανάλι Ένα 90,4 fm(kanaliena.gr ) δεν μπορούσε να απουσιάζει από την Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. Ευχαριστούμε ! Ευχαριστώ ! για την Πρόσκληση . Τα Μικρόφωνα του Ραδιοφώνου μας , Πάντα ΑΝΟΙΧΤΑ για τα Σωματεία μας ,τα Παιδιά του Πειραιά και την Διοικητική Δραστηριότητα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά»…..

 

Θα αναφερθούμε και σήμερα σε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση. Από τον Αετό

 

Κορυδαλλού ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας υποστήριξε όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας, ότι για το καλό του ποδοσφαίρου οι παράγοντες θα πρέπει να είναι αποστασιοποιημένοι από τους διαιτητές και τάχθηκε υπέρ της κλήρωσης αντί για ορισμό των διαιτητών. Αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση .Είναι ένα θέμα που έχει τα καλά του , αλλά και τα άσχημα του. Καταρχήν να πούμε ότι δεν είναι όλοι οι διαιτητές ίδιας αξίας για να γίνεται κλήρωση. Όμως οι ορισμοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Ο κ. Μπούγας αναφέρθηκε ότι τα σωματεία θα πρέπει να γίνουν γνώστες του νέου αθλητικού νόμου, όπου εκεί απάντησε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας, ότι ο νέος νόμος μόλις ψηφιστεί και έρθει στα χέρια της διοίκησης, τότε θα ενημερωθούν και οι ομάδες. …

 

Προτάσεις έκανε και ο Σωκράτης Πτερνέας της Χαραυγής . Και τον αναφέρουμε συχνά από αυτή τη στήλη γιατί ανεξάρτητα από τις συμπάθειες που έχει , είναι παράγοντας που «ψάχνεται » και προβληματίζεται . Αυτά για κάποιους που σχολιάζουν ότι γράφουμε συνέχεια για ορισμένους, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν τη δύναμη ούτε μια συνέλευση να παρακολουθήσουν και κάθονται στους διαδρόμους .Ο Πτερνέας έκανε τέσσερις προτάσεις. Να ξεκινούν τέσσερις μικροί στην ενδεκάδα, το 1€ ( αθλητικό) στην είσοδο των γηπέδων να γίνει 2€, καθώς επίσης να πληρώνουν κανονικά εισιτήριο και οι γυναίκες και να καταργηθούν οι ελευθέρες. Ακόμα να καταργηθούν τα έξοδα διαιτησίας στα πρωταθλήματα υποδομών, ώστε να μην λογίζονται στον προϋπολογισμό της Ένωσης και τέλος να μετρούν οι κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά σηκώνουν συζήτηση και δεν είναι παράλογα…. επιβιώσουν οι ομάδες. Όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, αναφορά έκανε και ο Πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: “ Βλέπουμε στα γήπεδα να κυκλοφορούν μπράβοι. Σε τέτοια φαινόμενα οι ποινές θα πρέπει να είναι αρκετά βαριές”. Κι αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα που έθιξε ο φίλος Κώστας και πρέπει να μας προβληματίσει….

Η ΑΕ Σαρωνικός και ολόκληρο το νησί της Αίγινας, θρηνούν την απώλεια της Μεγάλης Δόξας του Σαρωνικού, Κωνσταντίνου Πάνου “Πιτσούνιας”. Το θρυλικό “7” που μεγαλούργησε στα γήπεδα της “χρυσής” εκείνης εποχής, έφυγε προχθές για το μεγάλο ταξίδι. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.