Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος, που ενδιαφέρεται πάντα για το πειραϊκό ποδόσφαιρο  και έχει παίξει και στο παρελθόν μπάλα στην Οδηγήτρια επικοινώνησε μέσω της στήλης και μας είπε ότι θα είναι κοντά στα σωματεία και στην ΕΠΣΠ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα γραφεία της Ένωσης στον περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ….

Μεγάλη κουβέντα μάλιστα έγινε και στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης  για το θέμα του εξωδίκου για τα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά. Μετά και από ερωτήσεις που έθεσε ο πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Βαγγέλης Περάμντζης, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Αντώνης Ανούστης, με την Νομική του ιδιότητα, εξήγησε στις ομάδες για ποιο λόγο η διοίκηση του ΣΕΦ μπήκε στη διαδικασία αυτή. Μεταξύ άλλων ο κ. Ανούστης τόνισε ότι έχουν γίνει 2 αγωγές για παλιά χρέη της ΕΠΣΠ και συγκεκριμένα μισθώματα για τα γραφεία, τα οποία είναι βασισμένα σε αλληλογραφίες και όχι σε μισθωτήρια. Έτσι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση να συνταχθεί μια ανακοίνωση υπογεγραμμένη από όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά, που θα είναι υπέρ της διοίκησης, όσον αφορά τα γραφεία στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ….

Δεν είχαν πάλι απαρτία στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα για την ανάδειξη νέας διοίκησης και παραμένει η αβεβαιότητα στην ομάδα. Όπως λένε θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις…

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Αίαντα Σαλαμίνας , ο ηγέτης ο Μιχάλης Αττώνης. Η στήλη έμαθε καθυστερημένα την είδηση του θανάτου του και συλληπείται βαθύτατα την οικογένειά του…

Πέθανε η μητερα των  Κώστα και Πόλη Ιωσιφίδη, παικτών της Χαραυγής σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί  σήμερα  στις 11.00 στο Νεκροταφείο του Σχιστού. Η διοίκηση της Χραυγής συλληπείται την οικογένειά του.