Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Νέα διοίκηση με διετή θητεία ορίσθηκε στο ΣΕΦ  με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού  Γιώργου Βασιλειάδη. Πρόεδρος θα είναι ο κ . Γιώργος Μανιάτης ενώ ο Γενικός Γραμματέας ο Ανδρέας Στρατής .Γνωστός παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου με τεράστια προσφορά.  Τα τελευταία χρόνια ορίζεται από την ΕΠΣΠ σαν παρατηρητής αγώνων.  Αυτή την φορά ο φίλος Ανδρέας θα έχει σημαντικό ρόλο στα διοικητικά του ΣΕΦ και σίγουρα αναμένεται  να βοηθήσει  στην εξομάλυνση των σχέσεων με την Ένωση….

Με την Οδηγήτρια τι γίνεται; Πλήρες  πέπλο μυστηρίου. Παράγοντες αποχώρησαν, παίκτες φεύγουν . Τέλος και ο προπονητής. Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ δεν εμφανίστηκε κανείς. Και επειδή ακούγονται πολλά και διάφορα , μέχρι και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα κυκλοφόρησε, μήπως μπορεί κάποιος υπεύθυνος να δώσει μια απάντηση  σε όλα αυτά;……

Λόγω της επετείου για  την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική μας ομάδα, τα γραφεία της ΕΠΣΠ αλλά και όλων των Ενώσεων της χώρας  καθώς και της ΕΠΟ θα παραμείνουν κλειστά….

Φωτογραφία με τον Νέρι Καστίγιο ανέβασε στο φέις μπουκ ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης θέλοντας να αποδείξει ότι ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής δεν έχει γίνει 200 κιλά , όπως μας είχαν πει και γράψαμε. Πράγματι ο   Καστίγιο δεν είναι χοντρός όπως διαπίστωσα. Ο μόνος ευτραφής που είδα ήταν ο …Βρεκούσης. Λέτε να ετοιμάζουν κάτι εκεί στον Καραβά;….

Φέτος η Χαραυγή είχε νταλαβέρια με Κατσαρό , απέκτησε στις μεταγραφές Μαλλιαρό και

Μάλλη . Τώρα τι μένει στον Πτερνέα να πάρει; Καμιά…κτένα….

Μιας και αναφερθήκαμε στον Βασίλη Κατσαρό, να πούμε ότι το όνομα πλέον του πρώην προέδρου της Προοδευτικής

ακούγεται έντονα για να ασχοληθεί με άλλο σύλλογο Α’ Πειραιά . Όχι με Χαραυγή , αλλά προς την αντίθετη πλευρά του ίδιου Δήμου. Κατά Σιταποθήκες μεριά…..

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους άψογους συνεργάτες μου τον Φώτη Περιφάνη και τον Στάθη Μηλιδώνη που σε ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας μου, στάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο πλευρό μου και στην ολοκλήρωση της στήλης τις τελευταίες μέρες….