Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η στάση της ΕΠΣ Πειραιά στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ  ήταν άψογη . Η γραμμή της σταθερή και όχι  όπως κάποιων άλλων Ενώσεων από τους πολέμαρχους της προηγούμενης κατάστασης  που αρέσκονται στις ..κωλοτούμπες. Τον Πειραιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Ανατολάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας . Ο δεύτερος μάλιστα ήταν και από τους ομιλητές.  Μάλιστα αναφέρθηκε και στο 2% των χρημάτων που δεν έχει μοιραστεί από την Ομοσπονδία στις  Ενώσεις. « Ακούμε για χρυσές κάρτες  για τεράστιους μισθούς  και σεις δεν δίνετε 1000 ευρώ το χρόνο στις Ενώσεις για να καλύψουν τα έξοδα της διαιτησίας » τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σπάθας…..

Συνέχεια του χθεσινού θέματος με την διοίκηση του ΣΕΦ . Έμαθα ότι οι κ. Σπάθας και Μπρατσόλης είχαν συνάντηση με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Σταδίου Ανδρέα Στρατή άνθρωπο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, με τον οποίο οι δυο άνδρες έχουν αδελφική σχέση…..

Μια εβδομάδα μετά , και οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Κωττάκη στη στήλη , ότι δεν βγαίνουν ταλέντα γιατί δεν υπάρχουν προπονητές , είναι ακόμα θέμα συζήτησης . Με αυτά που είπε ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε απόλυτα ο Νίκος Αλέφαντος στην εκπομπή του στο ΑΡΤ TV  αναφερόμενος στο δημοσίευμα μας. Από την πλευρά του ο παλαιός Πειραιώτης διαιτητής και πρώην πρόεδρος της Νέας Περάμου Μπάμπης Αγγελάκης που είχε συνεργαστεί  άψογα με τον Γ. Κωττάκη και τον Αλέκο Κτενά στις Ακαδημίες της Νέας Περάμου. « Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν προπονητές παρά μόνο γυμναστές . » τόνισε ο κ. Αγγελάκης. Για τις δηλώσεις Κωττάκη πήρε θέση  ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης από βήματος στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης δίνοντας την δική του εκδοχή λέγοντας: « Ταλέντα υπάρχουν , γήπεδα δεν υπάρχουν .»και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα παραδείγματα . Όπως και να έχει, οι δηλώσεις Κωττάκη  έχουν πολύ φαΐ……

Πρωτοπόροι ανθρωπιάς  οι βετεράνοι του ΑΟ Αγίου Δημητρίου δίνουν  έναν ακόμα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα απόψε στις 20.00 στο Δημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης με αντίπαλο τον ΑΟ Κουκουβαούνων . Θα δοθεί αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο με κινητικά προβλήματα ,όπως συνέβη πριν απο15 μέρες στο Χαϊδάρι.

Παράλληλα οι βετεράνοι του ΑΟΑΔ θα παραδώσουν σακούλες με τρόφιμα για την στήριξη του φορέα« Τράπεζα αγάπης Μεταμόρφωσης.». Κινήσεις που αξίζει να βρουν μιμητές…..