Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Δυναμώνει η Χαλκηδόνα. Αυτό είναι σίγουρο . Και μάλιστα με παίκτες από την Οδηγήτρια που αποδυναμώνει . Πήρε τον Κώστα Πλάκα σε πρώτη φάση και θα ακολουθήσουν και άλλοι . Τουλάχιστον 3-4 ακόμα ,λένε οι πληροφορίες. Όσο για τον αδελφό του Κώστα , τον Άρη τον οποίο κάποιοι βιάστηκαν να στείλουν στην  Χαλκηδόνα ακόμα δεν έχει γίνει κάτι . Να είστε σίγουροι γι’ αυτόν…….

Το …δρομολόγιο Οδηγήτρια – Χαλκηδόνα ξεκίνησε πέρυσι με τον Θοδωρή Κύρια να ανοίγει τον δρόμο…..

Για αυτό τον πρωτοφανή …ξεριζωμό της Οδηγήτριας, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη .Μας υποσχέθηκε αξιόπιστη πηγή του συλλόγου ( πιο αξιόπιστη δεν γίνεται) πως θα βγει επίσημη ανακοίνωση . Αναμένουμε….

Δυο Μάριους  Μπ. είχε ο Ίκαρος Καλλιθέας . Τον πρώην  πρόεδρο Μάριο Μπίλιο και τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπόλη . Και οι δυο όχι μόνο έφυγαν από την ομάδα, αλλά κατέληξαν στην γειτονική ΑΕ Μοσχάτου…..

Μιας και  αναφερθήκαμε στην ΑΕ Μοσχάτου μαθαίνω  ότι έρχεται νέο ….κύμα μεταγραφικών κινήσεων . Πιο δυνατό από το προηγούμενο……

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μας σχόλιο για τον αγαπητό φίλο Βασίλη Κατσαρό για τον οποίο «κονταροκτυπιούνται κάποιες ομάδες Α΄Πειραιά . Να επαναλάβω και να διευκρινίσω παράλληλα ότι ο Βασίλης δεν πρόκειται να πάει σε σύλλογο της παραπάνω κατηγορίας. Για Γ’ Εθνική δεν το αποκλείω!!…Δεν περιγράφω άλλο…..

Κάποιοι ποδοσφαιριστές  από ομάδες του Πειραιά ήδη πήραν μεταγραφή για τον Αίαντα Ταύρου , εκεί που πήγε πρόεδρος ο Αντώνης Τσάτσος γνωστός από την θητεία του στην προεδρία του Κερατσινίου , αλλά και από τα αρτοποιεία «Ήπειρος » που διαθέτει , και είναι χορηγός σε  Πειραϊκούς συλλόγους και συνδέσμους. Πήγε για μεταγραφή εκεί και έμπειρος φορ  που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια σε Πειραϊκά σωματεία . Αλλά αυτό δεν έγινε λόγω ηλικίας αφού ο παίκτης είναι 38 ετών και στην ΕΠΣ Αθήνας το όριο είναι 37….

Ο Αντώνης Μόλακας είναι από τα πιο συμπαθή και αγαπητά πρόσωπα στον  χώρο του ποδοσφαίρου. Φανατικός Προοδευτικάνος , πιο φανατικός δεν γίνεται , σε σημείο να κτυπήσει τον «φοίνικα » τατουάζ στο σώμα του. Την υπηρέτησε για πολλά χρόνια σαν φροντιστής , στη συνέχεια δούλεψε στο Αιγάλεω και τις δυο τελευταίες περιόδους εργάστηκε στον Πανελευσινιακό , όπου έκανε και κει  πολλούς φίλους. Παρακολουθεί με πάθος το Πειραϊκό ποδόσφαιρο και γνωρίζει τα πάντα . Με την καλή κουβέντα για όλους .Στο ίδιο στυλ κινείται και ο αδελφός του ο Φίλιππος που αγωνίζεται στη Σπίθα , εδώ και πολλά χρόνια . Αυτός όμως έχει ένα ελάττωμα.. Ερωτεύτηκε πολύ τελευταία  και χάθηκε από το προσκήνιο….