Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Οδηγήτριας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Κυρίως για τον τρόπο διατύπωσης , αφού δεν αναφέρει ευθέως τις προθέσεις της. Και αμέσως άρχισαν οι «ειδικοί»  να δίνουν τις δικές τους ερμηνείες. Είναι αλήθεια ότι δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα όπου ο καθένας εξέφραζε την άποψη του  και με τον δικό του τρόπο. Εμείς από την πλευρά μας χθες  προσπαθήσαμε να ερμηνεύσουμε κατά γράμμα την ανακοίνωση . Αλλά και πάλι δεν είμαστε 100% σίγουροι αν η ομάδα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και  κατεβάσει μόνο το εφηβικό της τμήμα  ή αν θα   αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με μικρούς , αφού είναι αλήθεια πως όλοι  οι βασικοί της ποδοσφαιριστές  αποχώρησαν. Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί των ανθρώπων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, δεν θα υπήρχαν αν η ανακοίνωση ήταν σαφής και έλεγε ευθέως τις προθέσεις του συλλόγου . Γιατί λοιπόν γράφτηκε με αυτόν τον – ασυνήθιστο -τρόπο η ανακοίνωση ; Αλλαγή φιλοσοφίας ή αλλαγή ….διαμαρτυρίας;Μόνο οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του συλλόγου το γνωρίζουν . Θα ξεκαθαρίσουν όλα στην εκδήλωση για τα «50 χρόνια Οδηγήτρια » στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέρει σχετικά και η ανακοίνωση. Ως τότε… υπομονή……

Στην νέα  διοικούσα επιτροπή της Ένωσης Δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας μετέχει και ο Στέλιος Μπρατσόλης εκπροσωπώντας το «Κανάλι 1- 90,4». Σημαντική προσωπικότητα ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά με πολλαπλές δραστηριότητες . Από τη θέση του αντιπροέδρου στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά ο Στέλιος βοηθά πολύ στην προβολή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου …..

Μαθαίνω από Σαλαμίνα ότι εκεί στον Αίαντα ετοιμάζονται σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις . Είναι θέμα χρόνου , το πότε θα ανακοινωθούν……

-. Οι “τρικλοποδιές” που βάζουν παράγοντες άλλων ομάδων “δελεάζοντας” με “οποιοδήποτε τρόπο” παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ΑΟ Κορυδαλλό και ξαφνικά οι παίκτες αυτοί αλλάζουν γνώμη δεν πτοούν τους παράγοντες και το τεχνικό τιμ  του συλλόγου  καθώς όπως λέει σοφός λαός μας “ουδείς αναντικατάστατος”…..

Την δεύτερη κορούλα του βάπτισε το Σάββατο ο διαιτητής Χάρης Ανθόπουλος στον Ναό της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης  παρουσία  αρκετών συναδέλφων του . Στη μικρή δόθηκε το όνομα Αριάδνη. Τις καλύτερες ευχές …..