Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες στο γήπεδο της Αίγινας . Επιτέλους , να και μια καλή είδηση  για την ομάδα του νησιού . Μπήκαν τα μηχανήματα στον χώρο προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα , τελευταίας γενιάς, καθώς και του ταρτάν για τον στίβο. Υπολογίζεται ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέσα στον Οκτώβρη.  Όσον αφορά τα αρχαία ευρήματα που αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια των εργασιών  το χειμώνα,  εκεί που βρίσκονται , πίσω από την εστία δεν ενοχλούν και είναι καλυμμένα με ειδικό ύφασμα….

Αλήθεια με τα άλλα γήπεδα ,του ποδοσφαιρικού Πειραιά  τι γίνεται τελικά ; Γνωρίζει κάποιος να μας πει;;…..

Αίσθηση προκάλεσε στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο θάνατος του Δημήτρη Σαλπέα ενός από τους τελευταίους μεγάλους  που είχαν απομείνει στον ποδοσφαιρικό Πειραιά και αδελφός του αείμνηστου Παναγιώτη . Συγκλονισμένος ο προπονητής Τέλης Μελάς που γαλουχήθηκε κοντά του για πολλά χρόνια στην Οδηγήτρια. Χαρακτηριστικά τόνισε:« Για πολλά χρόνια ο Μίμης πρόσφερε τα πάντα στην Οδηγήτρια. Ήταν ο ποδοσφαιρικός μας πατέρας , τότε που στον Πειραιά , επικρατούσε πολύ  συναίσθημα και αγάπη. Στην ομάδα ήμασταν μια πραγματική οικογένεια . Τις αξίες του και τις αρχές του δεν τις διαπραγματευόταν με κανένα . Άλλωστε ήταν αδελφός του Παναγιώτη Σαλπέα. Μίμη σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες. Καλό σου ταξίδι…..

Κάτι καλό πάει να δημιουργηθεί στον Αργοναύτη . Με νέα σημαντικά πρόσωπα να μπαίνουν στη διοίκηση . Προς το παρόν δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω . Σε λίγες μέρες θα γίνουν και ανακοινώσεις . Ακούγονται πολύ σημαντικά πράγματα πάντως, που θα κάνουν τον σύλλογο και πάλι μεγάλο . Μακάρι να είναι έτσι, ποιος δεν το θέλει;, Αλλά επειδή κι άλλες φορές έχουν ακουστεί υποσχέσεις σε αυτόν τον ιστορικό μεν, αλλά ταλαιπωρημένο σύλλογο δε, ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί……

Ο Παπαθανασίου που αποκτήθηκε από τον Αετό Κορυδαλλού , αγωνιζόταν τελευταία στην Οδηγήτρια και τα προηγούμενα χρόνια ήταν στα Χανιά της Κρήτης , όπου την μια χρονιά αγωνίστηκε στον ΙΝΚΑ και την άλλη στον Κισσαμικό. Είχε ξεκινήσει από την ΑΕ Περάματος στην οποία και ανήκε μέχρι τώρα!!!! . Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;;;…..

Για κάποιους που μιλάνε πολύ και λένε διάφορα , έμαθα ότι υπάρχουν ενοχλήσεις ,κατά τη διάρκεια του χειμώνα , προς την Επιτροπή Διαιτησίας, κάτι μεσονύχτιες ώρες. Και όπως μου είπαν αυτά είναι καταγεγραμμένα……