Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το θέμα της βελτίωσης των πρωταθλημάτων υποδομής συζητήθηκε ιδιαίτερα στη συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων με την ΕΠΣΠ  στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας. Είναι αλήθεια ότι η Ένωση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα πρωταθλήματα αυτά να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα από χρόνο σε χρόνο . Από κει και πέρα όμως την ευθύνη την έχουν τα σωματεία . Τα πρωταθλήματα υποδομής , θα βελτιωθούν εφόσον οι παράγοντες και οι προπονητές αλλάξουν νοοτροπία . Να μην βλέπουν τους αγώνες αυτούς σαν μια καλή ευκαιρία για να διακριθούν οι ίδιοι και οι ομάδες . Στην προσπάθεια τους αυτή μάλιστα χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα , όπως πλαστοπροσωπίες και τα σχετικά . Δεν είναι αυτός ο σκοπός των Ακαδημιών  φυσικά , αλλά το πώς θα αναδειχτούν ταλέντα. Να μην κοιτάμε το δέντρο και χάσουμε το δάσος δηλαδή.  Για αυτό και η επιτροπή υποδομών της ΕΠΣΠ θα πρέπει να είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα . Όπως ειπώθηκε στη συγκέντρωση , ομάδες που κάνουν πλαστοπροσωπίες ποδοσφαιριστών, θα αποβάλλονται από τα πρωτάθλημα . Μακάρι να γίνει  αυτό . Τα « μικρά » πρωταθλήματα, χρειάζονται την στήριξη όλων μας …….

Στο γήπεδο Αμπελακίων γίνονται έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα . Αν και αρχικά έλεγαν ότι θα γίνει αντικατάσταση του φυσικού με  πλαστικό χλοοτάπητα. Μακάρι να φτιάξει το γήπεδο , και να βοηθήσει τις ομάδες ώστε να το χρησιμοποιούν . Αρκεί αυτό να γίνεται με μέτρο…..

Κάθε χρόνο παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι παράγοντες ή προπονητές να  πιέζουν ή να ξελογιάζουν  ποδοσφαιριστές( πέστε το όπως θέλετε)  να πάνε στην ομάδα τους , φυσικά εν αγνοία της διοίκησης του συλλόγου. Το θέμα το είχε θίξει πρόσφατα ο πρόεδρος του Παννεαπολικού Τάσος Τσίλης που επανέρχεται σήμερα , ολίγον τι , πιο αποκαλυπτικός . Χαρακτηριστικά μας είπε:« το είχα πει δημόσια ότι όποιος συνεχίζει να ενοχλεί ποδοσφαιριστές μας πίσω από την πλάτη της ομάδος θα αναγκαστώ να πω ονόματα. Σε πρώτη φάση θα αναφέρω τα μικρό του. Θα ήθελα  λοιπόν κύριε Χρήστο που πήγατε πρόσφατα προπονητής  σε ομάδα της Δυτικής Αττικής  να σταματήσετε να το παίζετε μάνατζερ σε παίκτες μας και να τους τάζετε χρήματα και ομάδες.»…

Χθες έγραψα για τον Γιάννη Κούση ότι θα «πετάει » στην νέα του ομάδα , αλλά πολλοί δεν το πιάσατε . Κι όμως είναι απλό , αν ανατρέξετε  στη μυθολογία . Εκτός αν προτιμάτε κάποια…παραλία…..

«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Παύλος Παπάδης μια παλιά μεγάλη δόξα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου . Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στα Άσπρα Χώματα , μετεπήδησε  στον Παναιγιάλειο όπου αγωνίστηκε σε Β’ και Α’ Εθνική. Είχε αγωνιστεί επίσης στον Παναρκαδικό , Ιωνικό, ΑΟ Καραβά, Ερμή Νίκαιας ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του  ήταν ο Ήφαιστος.

Ο γιος του Γιάννης είναι παλαιός διαιτητής και μέλος της Λέσχης φίλων Προοδευτικής «Crimson Club».

Η κηδεία του Παύλου Παπάδη θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply