Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ  αναφερθήκαμε χθες .Επανερχόμαστε σήμερα με αναλυτικές λεπτομέρειες  γιατί αξίζει τον κόπο .Το γιατί το ξέρουμε όλοι . Με την επισκευή του το γήπεδο θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά και να είναι ασφαλές για τους αθλητές. Καταρχήν να  πούμε ότι το έργο ανακατασκευής τους είναι προϋπολογισμού 724.000 ευρώ. Την σύμβαση υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες  η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο νέος  πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΦ Γεώργιος Μανιάτης.

Η επισκευή θα χρηματοδοτηθεί  με χρήματα της Περιφέρειας  και σημαντικό ρόλο σε αυτό  έπαιξε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αποφασιστικός άνθρωπος. Οι  εργασίες που θα γίνουν είναι  ξήλωμα  και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, επισκευή περίφραξης και θύρας εισόδου οχημάτων εντός του αγωνιστικού χώρου, συντήρηση (έλεγχος, επισκευή ή αντικατάσταση) προβολέων και των εξαρτημάτων τους.Στο κεντρικό κτήριο (αποδυτήρια – κυλικείο) θα αντικατασταθούν οι σιδεριές ασφαλείας και όλα τα μεταλλικά κουφώματα µε νέα αλουμινένια, οι πάγκοι αποδυτηρίων και θα ενισχυθούν οι υδραυλικές, αποχετευτικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις……

Χρόνια παράγοντας στους Νέους Ευγενείας ο Αντώνης Σαλίβερος επέστρεψε στον σύλλογο για να βοηθήσει και πάλι διοικητικά. Όπως μας έλεγε ο ίδιος , εκτίμησε την  προσπάθεια  των νέων παιδιών της διοίκησης του  συλλόγου που προσπαθούν με ανιδιοτέλεια να αναβαθμίσουν τον σύλλογο και να τον φτάσουν πάλι ψηλά…..

Νερό στο όνομα του Παντελή Κυνεβυζίδη πίνουν στην ΑΕ Χατζηκυριακείου . Ο φίλος και χορηγός του συλλόγου θα βοηθήσει και φέτος την προσπάθεια της ομάδας και θα την ανακουφίσει οικονομικά . Ήδη παρήγγειλε το αθλητικό υλικό για τις προπονήσεις καθώς και τις μπάλες για την ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες. Το ΔΣ της ΑΕ Χατζηκυριακείου  αισθάνεται την υποχρέωση να τον ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά…..

Το «πάντρεμα» για την μεταγραφή του Παναγιώτη Κωνσταντίνου στον Ολυμπιακό Περάματος , έκανε ο αδελφός του και αρχηγός της ομάδας Γιώργος που εισηγήθηκε στον τεχνικό διευθυντή Αργύρη Γαμβριά την απόκτηση του .  ο τελευταίος που είναι φίλος με τον πρώην πρόεδρο του Περαμαϊκού Γρηγόρη Στάθη ( ο παίκτης ανήκε εκεί) κατάφερε και πήρε το Ο.Κ. για την απόκτηση του . Και η μεταγραφή  έγινε…..

Σε σύλλογο της Α’  Πειραιά, γίνεται ομολογουμένως μια σοβαρή προσπάθεια  για την ενίσχυση της ομάδας. Όμως φαίνεται πως δεν υπάρχει συνεννόηση. Γιατί άλλη  μεταγραφή  ανακοινώνει επίσημα  η διοίκηση και άλλη  ο προπονητής . Ελπίζουμε να μην τα ξαναμπερδέψουν…..