Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι νέες σημαντικές αλλαγές στον ΚΑΠ  έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού  στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου . Ήδη η διοίκηση της ΕΠΣΠ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση . Χθες αναφερθήκαμε για τις τέσσερις αλλαγές που δικαιούται  πλέον να κάνει ένα σωματείο στον αγώνα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό και εξαρτάται από τον κάθε προπονητή πως θα το διαχειριστεί σωστά .Το ιδανικό είναι να δίνονται πλέον ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά να αποκτούν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες για εμπειρίες …..Πάμε τώρα σε κάτι άλλο που έχει να κάνει με την ηλικία που αποκτούν δικαίωμα οι ποδοσφαιριστές για να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες . Θα πρέπει να συμπληρώνουν το 14ο έτος της ηλικίας τους ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό σημαίνει ότι μόλις φτάσουν ημερολογιακά στα 14 ( την ημέρα δηλαδή που  έχουν γενέθλια) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αγώνα της ανδρικής ομάδας . Δεν μετράει δηλαδή  η 31η Δεκεμβρίου που ίσχυε  μέχρι τώρα. Πέρυσι γι’  αυτόν τον λόγο όσοι θυμούνται, η ΑΕ Νίκαια έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αστέρα Κερατσινίου…

«Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο  Κ. Πρέκας» έγραψε στο δελτίο τύπου που μας έστειλε ο εκπρόσωπος  του Ερμή Κώστας Βαβούλης για την μεταγραφή του αξιόλογου μέσου Γιώργου Λεβέντη. Άλλος ένας παίκτης από την Αθήνα  που αγωνίζεται  για πρώτη φορά στα γήπεδα του Πειραιά….

Ένα εργατικό ατύχημα είχε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΑΣ Δραπετσώνας Δημήτρης Κασιαβός . Ευτυχώς  το ξεπέρασε και η κατάσταση της υγείας του πηγαίνει καλύτερα. Τις ευχές μας στον αγαπητό  φίλο και να επανέλθει γρήγορα στα καθήκοντα του και την οικογένεια του…..

Αρχικά υπήρχε η σκέψη η νέα φανέλα του ΑΣ Ποντίων να έχει τα χρώματα του Πανιωνίου( μπλε κόκκινο) , αλλά τελικά φέτος στην ομάδα θα υπάρχει άρωμα …Αγρινίου  αφού  οι εμφανίσεις της ομάδας θα θυμίζουν Παναιτωλικό( μπλε κίτρινο)…..

Ελεύθερος έμεινε από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ο Μάρκος Θεολόγου . Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον σύλλογο τον οποίο  βοήθησε με κάθε τρόπο την χρονιά που πέρασε. Όπως ακριβώς το γράφω. Τώρα συζητά με ομάδες του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής για να συνεχίσει……

Ο πρώην Γενικός αρχηγός της Θύελλας Κορυδαλλού και παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Λάμπης Κουρσάρης εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου Κερατσινίου Κώστα Μπαλαφούτη που υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι….

Αφού δεν του άρεσαν τα ..πράσινα και η …παραλία , βρήκε τελικά…καράβι και αγκυροβόλησε . Κυρίες και κύριοι ο Γιάννης Κούσης στον Καραβά…..