Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Για τον Αετό Κορυδαλλού  και τον άψογο τρόπο λειτουργίας του σε όλους τους τομείς , έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές. Ο σύλλογος είναι οργανωμένος και δεν έχει πρόβλημα με έλλειψη παραγόντων . Το αντίθετο θα λέγαμε. Όλοι παλαιοί και νέοι παράγοντες είναι κοντά την ομάδα και βοηθούν με κάθε τρόπο. Φέτος ο Δημήτρης Μπούγας παραχώρησε την προεδρία στον Θόδωρο Νικολάου , αλλά συνεχίζει και είναι πάντα κοντά  στην ομάδα. Γιατί στον Αετό δεν κοιτάνε θέσεις . Όλοι δουλεύουν για  ένα σκοπό. Την πρόοδο του σωματείου…..

Σημαντική είναι η προσφορά της οικογένειας Αγγελόπουλου στην Χαραυγή  αφού βοηθά σε πολλούς τομείς την ομάδα . Τον τελευταίο καιρό μάθαμε ότι προσφέρει τα νέα ντουλάπια που τοποθετούνται στα αποδυτήρια της ομάδας . Παράλληλα βοηθά και στις μεταγραφές τον σύλλογο. Αφού με ενέργειες των Αγγελοπουλέων θα αποκτηθεί ένας έμπειρος επιθετικός που είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στη Χαραυγή. Όλοι βοηθούν την διοίκηση Πτερνέα στην προσπάθεια της . Ο οποίος παρεμπιπτόντως να πούμε  ότι «  πετάει » από τη χαρά του που παρέμεινε για ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα ο Γιώργος Θεοδωρίδης παρά τις προτάσεις που είχε . « Κρατήσαμε στην  Χαραυγή τον καλύτερο χαφ του Πειραιά » δήλωσε περιχαρής ο  Σωκράτης …..

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Χαραυγή θα πούμε για τον σύμβουλο του συλλόγου τον Χρήστο Κεφαλίδη  Που έχει δυο πάθη στη ζωή του. Το ένα είναι  η  αγαπημένη του ομάδα Χαραυγή της οποίας είναι από τα ιδρυτικά μέλη. Το άλλο  είναι το  ψάρεμα ένα χόμπι που αφιερώνει πολύ χρόνο. Τελευταία ανέβασε στο  facebook  φωτογραφίες με   ψάρια . Και επειδή κάποιοι τον αμφισβήτησαν , ανάμεσα τους και ο υπεύθυνος της στήλης ( δεν ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε ), ο Χρήστος πέρασε στην αντεπίθεση . Ανέβασε βίντεο την ώρα που πιάνει ψάρια (!!!). Με αυτό τον τρόπο ο Κεφαλίδης έκλεισε πολλά στόματα . Να είσαι καλά Χρήστο και τον Σεπτέμβρη , πρώτα ο Θεός , να μαζευτούμε και να φάμε ψαράκια από τα δικά σου. Στα κάρβουνα…..

40 και πλέον χρόνια με την αλμύρα της  θάλασσας . Τέσσερις δεκαετίες συνέπειας στο καθήκον. Όλο αυτό το διάστημα εργάστηκε στην ίδια εταιρεία. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι’αυτόν . Για τις εξυπηρετήσεις του και την βοήθεια του σε όλο τον κόσμο που δεν αρνήθηκε ποτέ  Από χθες ο Τάσος Κορφιάτης σπουδαίος φίλος και συνεργάτης της στήλης, έχει συνταξιοδοτηθεί . Είναι καιρός πλέον να ξεκουραστεί και να χαρεί τη σύζυγο του Λένα και τον εγγονό του τον Γιωργάκη. Θα μπορεί πλέον άνετα να  ασχοληθεί με τα άλλα του καθήκοντα στην ΕΠΣ Πειραιά , αφού είναι αντιπρόεδρος στο γραφείο τύπου.  Φίλε Τάσο να είσαι πάντα καλά …..

Κάποια σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζουν στον Καραβά. Μια μεταγραφή που θα προκαλέσει..έκρηξη και όχι απλά ένα «μπαμ». Έτσι τουλάχιστον λέει ο Βρεκούσης . Προς το παρόν και μέχρι να γίνει η μεταγραφή, στον σύλλογο ψάχνουν για …αποκούμπι . ή κάτι άλλο τουλάχιστον που να έχει σχέση με κουμπί ή κάτι τέτοιο …..