Connect with us

stoplekto

 Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι μεταγραφές που βλέπουμε να γίνονται τελευταία στον Πειραϊκό χώρο είναι ιδιαίτερα σημαντικές . Αρκετά σημαντικά ονόματα από μεγαλύτερες κατηγορίες έχουν αποκτηθεί. Το επίπεδο ανεβαίνει  αρκετά και αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα . Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό . Χρειάζεται να λειτουργήσουν κάποια πράγματα πιο σωστά . Χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση, καλύτερες διαιτησίες κλπ. ….

Στο τέλος του μήνα θα γίνει η κλήρωση των ομίλων της Α’ και Β’ Κατηγορίας . Εκεί είναι όλη η ουσία και όχι το πρόγραμμα  του πρωταθλήματος. Μαθαίνω ότι στην Α’ Κατηγορία οι έξι πρώτοι των δυο  ομίλων της περυσινής χρονιάς θα πάνε χιαστί . Για να μην συμπέσουν οι ίδιοι και πάλι.Αυτό το κάνει η ΕΠΣΠ και καλά κάνει, θέλοντας να μην πάνε όλες οι καλές ομάδες στον ένα όμιλο . Να πούμε  όμως ότι οι Πειραϊκές ομάδες ( όχι όλες) από  χρόνο σε χρόνο δεν  παρουσιάζονται ίδιες . Αυτό είναι δεδομένο . Ορίζονται λοιπόν οι  έξι καλύτερες της περυσινής χρονιάς .Λογικό αυτό ας πούμε . Έρχεται όμως η ΑΕ Μοσχάτου των 19 σπουδαίων μεταγραφών  που αναδείχτηκε μόλις ένατη πέρυσι και τους κάνει άνω – κάτω τα σχέδια βάζοντας «μπουρλότο » στο πρωτάθλημα. Χαίρεται…..

Η παράδοση συνεχίζεται  στον ΑΟ Καραβά . Από γενιά σε γενιά  πηγαίνει το πράγμα. Πρόσφατα αποκτήθηκε ο Κώστας Γιοματάρης από τα Σούρμενα , εγγονός του  Κώστα Γιοματάρη , παλιάς μεγάλης δόξας του συλλόγου.  Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Κώστας Ταλαμπέκος , γιος του σπουδαίου γκολκίπερ Γιώργου που έγραψε ιστορία στον Καραβά …..

Τον Γενάρη πήγε στον Παννεαπολικό  από τον οποίο έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Κούβαρης για να συνεχίσει  τώρα στον Φαληρικό.

Με δήλωση του ο ικανότατος παίκτης δήλωσε :«  Θα ήθελα να  ευχαριστήσω πολύ  την Διοίκηση του Παννεαπολικού που με δέχτηκαν  στην οικογένεια τους και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια .Επίσης ευχαριστώ τον κύριο  Ξυπολητά, έναν  από τους πιο άξιους προπονητές που έχω δουλέψει . Εύχομαι στην ομάδα  καλή επιτυχία στην Α Πειραιά!!»….

Ο θάνατος δυο ανθρώπων των ποδοσφαίρου του Παναγιώτη Κουδουνάκου και του Χρήστου Σαπαλίδη  για τους οποίους αναφερθήκαμε χθες έχει συγκλονίσει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.  Κι αν ο Χρήστος που «έφυγε » στα 66 του χρόνια με αρκετά προβλήματα υγείας , αποστασιοποιημένος ουσιαστικά από τη ζωή, η περίπτωση του Παναγιώτη Κουδουνάκου, συγκλόνισε όλους . Είναι κρίμα κι άδικο για ένα παλικάρι 53 ετών να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο. Η οικογένεια του Πανιωνίου Κερατσινίου ομάδα στην οποία ο άτυχος Παναγιώτης πρόσφερε πολλά  σαν παράγοντας, αλλά και η διοίκηση του Άρη Αμφιάλης, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο  γιος του Τζίμης συλλυπούνται βαθύτατα την οικογένεια του Παναγιώτη Κουδουνάκου και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος της…