Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα.. με τον Αντώνη

Published

on

Βλέπουμε κάποιες ομάδες τον τελευταίο καιρό να ενισχύονται σημαντικά με πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά φτιάχνονται από την αρχή.  Αυτό βέβαια, έχει τα υπέρ , αλλά και τα κατά. Γιατί είναι πολύ καλό να είναι ένας σύλλογος πλήρης σε όλες τις γραμμές του , αλλά παράλληλα αποτελεί ένα «πονοκέφαλο »για τον κάθε προπονητή . Ένα πονοκέφαλο , ο οποίος δεν είναι πάντα …ευχάριστος , όπως συνηθίζουμε να λέμε . Εδώ παίζει ρόλο και η παρουσία του  τεχνικού της ομάδας. Που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το  έμψυχο υλικό που διαθέτει. Γι’ αυτό ας μην βιαζόμαστε να …καμαρώσουμε μια ομάδα που έχει στις προπονήσεις 30-35 ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της περιόδου. Γιατί όταν κάποιοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους για τους αγώνες  ,παρά μόνο για τις προπονήσεις , θα φύγουν. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές και η ομάδα στο τέλος να μένει από  παίκτες……

Ριζικές αλλαγές στην ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα  Κορυδαλλού. Η ομάδα με την έλευση του προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη , αλλά και του αδελφού  του Αντώνη που ανέλαβε το θέμα της επικοινωνίας, όπως  μέχρι πέρυσι στην ΑΕ Νεάπολη, άλλαξαν όλο το τοπίο στην ομάδα που γυρίζει πλέον σελίδα . Μέχρι και τα χρώματα στη φανέλα άλλαξαν και είναι  πλέον   το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό το κάθε ένα με τον συμβολισμό του . Μακάρι όλες αυτές οι αλλαγές να βοηθήσουν  την νέα προσπάθεια του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου…..

Ο Τιμόθεος Μακρής είχε αγωνιστεί παλαιότερα στον Παννεαπολικό. Όχι μόνο δεν τον  ξέχασε , αλλά τον αγάπησε πολύ . Έτσι τώρα πρόσφερε στον σύλλογο αθλητικό υλικό . Με ανακοίνωση της η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά…..

Μπορεί η διαιτησία να αποτελεί πλέον παρελθόν λόγω ορίου ηλικίας για τον Σπύρο Φουρναράκη, όχι όμως και το ποδόσφαιρο . Έτσι ο  βετεράνος ,πλέον, διαιτητής θα συνεχίσει να είναι κοντά στο άθλημα , από τη θέση του παρατηρητή αγώνων……..

Κάθε μέρα ανακοινώνει μεταγραφές ο ΑΟ Καραβάς . Αυτό επισπεύστηκε επειδή ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Βαγγέλης Βρεκούσης, έπρεπε να φύγει για διακοπές στο Ληξούρι Κεφαλονιάς , όπου θα συναντήσει τον υπεύθυνο της στήλης. Το κερασάκι στην …..τούρτα των μεταγραφών θα πέσει  από το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Καλή αντάμωση….