Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την παράταξη του Γιώργου Καλαντζή στις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ θα υποστηρίξει η ΕΠΣ Πειραιά . Το σημαντικό είναι ότι προτείνει και υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Στέλιου Μπρατσόλη για τακτικό μέλος της Ομοσπονδίας . Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης , παρά το γεγονός ότι ήταν αντίπαλος παραταξιακά της σημερινής διοίκησης πριν από 4 χρόνια , συνεργάστηκε στη συνέχεια μαζί της  για να αποδειχτεί για μια ακόμα φορά ότι ο Στέλιος είναι πάντα κοντά στην ΕΠΣΠ στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και υπεράνω παρατάξεων . Ο Μπρατσόλης αποτελεί μεγάλη προσωπικότητα για τον χώρο μας και όχι μόνο. Σπουδαία λοιπόν , δίχως άλλο, κίνηση της διοίκησης της  Ένωσης. Αναπληρωματικός προτάθηκε ο Γιάννης Ποντίκης ένα νέο σημαντικό στέλεχος που αναβαθμίστηκε φέτος αναλαμβάνοντας τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Επίσης προτάθηκε ως υποψήφιο τακτικό μέλος  της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ ο Α’ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας. Ένας από τους πιο αγαπητούς και δραστήριους παράγοντες , που αποτελεί μια σταθερή αξία για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο…

Διαβάζουμε και γράφουμε( γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) για μεταγραφές που κάνουν «μπαμ» και διάφορους κρότους που φέρνουν….. αλλεργία σε κάποιους φίλους (βλέπε Ντίνος Α…)

Άλλοι από τώρα παίρνουν το…πρωτάθλημα. Παιδιά λίγο ηρεμία. Από πρωταθλητές του….καλοκαιριού έχουμε χορτάσει . Οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο σε όλη την χρονιά .Εκεί δείχνουν την αξία τους . Νόμος…..

Μιλάω με κάποιους φίλους που τους γνωρίζω χρόνια και  με αφήνουν άφωνο . Κάνουν κάτι …τρελές σκέψεις για την ομάδα τους και τον εαυτό τους, που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ποτέ δεν ήταν έτσι .  Τώρα τι είναι αυτό που φταίει και έχουν αλλάξει τόσο πολύ , δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κατά πάσα πιθανότητα η …ζέστη που κρατάει εδώ και μέρες. Δεν αποκλείεται όμως να έχουν  επηρεαστεί και από την προχθεσινοβραδινή…. Πανσέληνο. Τι άλλο να πω;….

Η διοίκηση του Πανφαληρικού εύχεται  περαστικά και ταχεία ανάρρωση  στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Χρήστο Τζελέπη που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στον « Ευαγγελισμό»…

Συνεχίζουν τις μεταγραφές εκεί στον Καραβά. Και ετοιμάζουν κάτι καλό.  Φοβάμαι όμως πως επειδή ο Σκανδάλης και ο Βρεκούσης έχουν μια ..γλύκα πάνω τους   τον τελευταίο καιρό , μήπως τους ανέβει το  …ζάχαρο…..

Πάει να κάνει 20 τις μεταγραφές η ΑΕ Μοσχάτου, από 19 που έχει μέχρι τώρα. Αν  της …κάτσει βέβαια. Πάντως η ομάδα μέχρι τώρα έχει ανέβει επίπεδο. Είναι τυχαίο άραγε ότι ο ηγέτης της Στέφανος Φαναρίτης παραθερίζει στη …Σκάλα Κεφαλονιάς ;;;….