Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Καλή επιτυχία σε όλες τις  ομάδες  στο νέο τους ξεκίνημα εύχεται ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣ Πειραιά και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  Νίκος Σιδηρόπουλος . Να γίνει ένα  καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και όλες οι ομάδες να επιτύχουν στους στόχους τους. Επίσης εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της ΕΠΣΠ και να στηρίξει τα σωματεία με όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές . Αυτό  είναι πολύ σωστό που λέει ο κ. Σιδηρόπουλος. Όμως οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γιατί ούτε οι Ενώσεις χρηματοδοτούνται από την Πολιτεία, ούτε τα σωματεία επιχορηγούνται . Δυστυχώς οι καλές εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα σωματεία , κάνουν τεράστιο αγώνα για να επιβιώσουν , αλλά όσο περνούν τα χρόνια , όλο και μειώνονται ,  υπό το απαθές βλέμμα των πολιτικών και των αθλητικών αρχών. Δυστυχώς…..

Εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση η ΕΠΣΠ με την οποία δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης. Και κάποιες ομάδες προκειμένου να μην πληρώσουν τα έξοδα διαιτησίας, βαπτίζουν τους αγώνες αυτούς …προπονητικό δίτερμα και …δεν τρέχει τίποτα. Η πενία τέχνας κατεργάζεται…..

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο  της Αίγινας . Ήδη το συνεργείο με τον εργολάβο βρίσκεται από χθες στο γήπεδο και έπιασε δουλειά . Μια πολύ καλή είδηση  . Το  ανακατασκευασμένο  γήπεδο θα δώσει και πάλι την ώθηση για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο νησί…..

Μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμο  και το γήπεδο Περάματος .Μια μεγάλη  ανάσα για τα σωματεία της περιοχής και όχι μόνο…..

Για την μεταγραφή του Γεωργίου στον ΑΟ Καραβά το είχε γράψει εδώ και καιρό η στήλη, Με υπονοούμενα μεν , αλλά το είχε αναφέρει …Ας είναι καλά το  …μάτι της στήλης που βλέπει τα πάντα. Κι ας προσπάθησαν κάποιοι να το διαψεύσουν. Γιατί άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του  φίλου μας του ….Ντίνου ….

Η κηδεία του φροντιστή του ΑΣ Ποντίων Παντελή Καρασταμάτη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, θα γίνει αύριο στις 10.15 το πρωί στον ναό του Αγίου Νικολάου στο  Νεκροταφείο Ζωγράφου….

Είδα κάτι διαιτησίες στην Σούπερ Λίγκα το Σαββατοκύριακο σούπερ…τραγικές με διαιτητές που δεν αξίζει να σφυρίζουν ούτε σε τοπικό. Και όσο σκέπτομαι ότι ο Ηλίας ο Σπάθας  είναι «κομμένος», τρελαίνομαι…..