Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολύς θόρυβος  έγινε για το θέμα που ανέδειξε η στήλη σχετικά με τη διαμάχη διαιτητή με κάποιον παράγοντα  του ποδοσφαίρου . Τα σχόλια στο facebook έδωσαν και πήραν με διάφορους χαρακτηρισμούς όχι βέβαια κολακευτικά για τον ρέφερι που απείλησε τον ..αντίπαλο του εκτός των άλλων και με την φράση «το πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγο .Κοίτα να δεις τι έχεις να πάθεις». Μια φράση πέρα για πέρα απαράδεκτη   από έναν άνθρωπο που θέλει να δείξει ποια δύναμη έχει η σφυρίχτρα του .Κι ας λέει ότι κάνει… χόμπι. Είχαμε την…. τύχη να  τον δούμε σε έναν κρίσιμο  αγώνα και πάθαμε πλάκα με τον τρόπο που αδίκησε την μια ομάδα  . Το αναφέραμε τότε  στη στήλη, αλλά επειδή σεβαστήκαμε ένα σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα , δεν δώσαμε συνέχεια. Τώρα το ποιος δέχεται εντολές ή όχι ας  αφήσουμε ο κόσμος να το κρίνει . Ευτυχώς ή δυστυχώς ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας . Και  εμείς 42 χρόνια στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και τώρα που πλησιάζουμε στη σύνταξη θα φύγουμε με το κεφάλι ψηλά και δεν θα μας …φτύνουν ή θα σηκώνουν χέρι όταν θα  μας βλέπουν όπως μερικούς-μερικούς.. Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας τώρα .Αν ο διαιτητής που ομολογουμένως δέχτηκε επίθεση από κάποιο αλιτήριο  και «απάντησε »αφού κινδύνευε η οικογένεια του ,σταματούσε εκεί , τότε δεν  θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Την απάντηση που ανακάτευε και την διαιτησία  με απειλές , τι την ήθελε; Και τι φταίει η ομάδα του ψευτομαγκάκου στο κάτω – κάτω ; Τι φταίνε οι παίκτες που ιδρώνουν και ματώνουν ή ακόμα και οι παράγοντες που προσπαθούν με κόπο να συντηρήσουν την ομάδα τους ; Γιατί να την πληρώσουν αυτοί εξ αιτίας ενός ηλίθιου;;  Αλλά για τον διαιτητή  αυτά είναι «ψιλά » γράμματα και δυστυχώς δεν καταλαβαίνει  ….

Ορισμένοι παράγοντες ομάδων υποκαθιστούν τις επιτροπές γηπέδων  και τους Δήμους και δεν επιτρέπουν σε ομάδες να γυμναστούν  ή να δώσουν αγώνα , την στιγμή που αυτές έχουν παραχωρητήριο από την Δημοτική Αρχή. Αυτό δεν είναι σωστό και ας το καταλάβουν καλά ορισμένοι….

Κάποιες ομάδες επειδή έχουν χάσει σε κάποια φιλικά παιχνίδια αποκρύπτουν το αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και φυσικό είναι να γίνονται κάποια τεστ. Στη φάση αυτή το μόνο  που δεν μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ας  το καταλάβουν καλά κάποιοι αυτό….….

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Οδηγήτρια , θα παίξει τον ρόλο που είχε ο Περαμαϊκός πέρυσι; Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς;;;;