Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η αλλαγή του ποδοσφαιρικού τοπίου στον Πειραιά θεωρείται πλέον δεδομένη.  Κάποιες ομάδες δηλώνουν αδυναμία να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση της Οδηγήτριας λίγες μόλις μέρες πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο   πρωτάθλημα . Θα δηλώσει συμμετοχή και θα λάβει μέρος με την εφηβική ομάδα; Θα δηλώσει μέρος μόνο στο εφηβικό ή θα δηλώσει στο ανδρικό και δεν θα λάβει μέρος , όπως συνέβη πέρυσι με τον Περαμαϊκό; Για τον τελευταίο  δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση και ο σύλλογος οδηγείται μαθηματικά σε διάλυση, δυστυχώς. Και η ΑΕ Νεάπολη εξ αιτίας εσωτερικών προβλημάτων των διοικούντων που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο θα απέχει τουλάχιστον φέτος. Με μείον δυο σωματεία  στη Β΄ Κατηγορία ενδέχεται να γίνει αναδιάρθρωση και να ανέλθει μια ακόμα ομάδα από την Γ’ Κατηγορία  και αυτή είναι η ΑΕ Χατζηκυριακείου. Εδώ όμως τίθεται ένα ακόμα πρόβλημα .Πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος στην Γ’ φέτος , γιατί υπάρχουν 2-3 που δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα  λόγω οικονομικών προβλημάτων . Πάντως γίνεται προσπάθεια και από την ΕΠΣΠ για να βρεθεί λύση . Όλα αυτά θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας ….

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο Νίκος Καρούλιας θα ασχοληθεί διοικητικά με τον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου θα είναι εκτός από αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ακαδημιών . Ο βετεράνος διεθνής άσος και προπονητής που από πέρυσι παρακολουθούσε τα παιχνίδια των υποδομών του Ικάρου, είναι συνέταιρος με τον πρόεδρο του Ικάρου Γιάννη Περλορέντζο αφού είναι ιδιοκτήτες γηπέδων 5Χ5 στην περιοχή Ρέντη….

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Γκουντελίτσα στον Αίαντα  Σαλαμίνας  έπαιξε ο αντιδήμαρχος του νησιού Σπύρος Κουτσούκος που  είναι παράλληλα και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου .Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο με μεγάλη προσφορά  στον αθλητισμό ( παλαιότερα ήταν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας και μετέπειτα υπεύθυνος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και φυσικά στην αγαπημένη του ομάδα την οποία υπηρετεί και διοικητικά…

Την συνεργασία της με την ακαδημία τερματοφυλάκων του Διονύση Χιώτη ανακοίνωσε η Κύπρος Κορυδαλλού . Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου

στα γήπεδα Soccerino στην περιοχή του Ρέντη..…

Την παραίτηση του από  την θέση του τεχνικού διευθυντή της Χαλκηδόνας υπέβαλε ο Θεολόγος Ρενιέρης  που ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου για τη συνεργασία….