Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολλοί ποδοσφαιριστές Πειραϊκών σωματείων , εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα , αν κρίνω από αυτά που βλέπω στο facebook και από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα . Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε να μπορείς να συνδυάζεις τον αθλητισμό με την μόρφωση . Την μπάλα με τα γράμματα . Αυτό δείχνει πως εφόσον υπάρχει θέληση  όλα γίνονται και συνδυάζονται. Με ανεβασμένο το επίπεδο μόρφωσης των  αθλητών ανεβαίνει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου . Το έχουμε διαπιστώσει σε πολλές περιπτώσεις αυτό τα τελευταία χρόνια …….

Πηγαίνοντας οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Πειραιά αύριο για την έναρξη της προετοιμασίας , θα δουν τον νέο τους προπονητή που αναμένεται να κλείσει από ώρα σε ώρα. Πιθανολογείται πως θα είναι ένας νεαρός  και φιλόδοξος τεχνικός με όρεξη για διάκριση και δουλειά που έχει δουλέψει μέχρι τώρα σε υποδομές….

Στην ΑΕ Μοσχάτου αναμένονται αλλαγές παντός τύπου. Και διοικητικές  όπου θα υπάρξουν αλλαγές στο νέο σχήμα, αλλά και αγωνιστικές , αφού ενδέχεται να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμα και από αυτούς που αποκτήθηκαν πρόσφατα .  Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Δεν είναι και λίγο πράγμα να πηγαίνουν Αυγουστιάτικα στα φιλικά παιχνίδια , 300 άτομα . Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι «διψούν » για διακρίσεις και θέλουν ξανά την ομάδα να πρωταγωνιστήσει  στο πρωτάθλημα…..

Δεν θέλω να επηρεάσω καταστάσεις , αλλά αν η ΕΠΣΠ ανεβάσει την ΑΕ Χατζηκυριακείου θα έχει λιγότερα προβλήματα ,όχι επειδή  θα γλυτώσει  από την …γκρίνια του Μουσελή( αυτή δεν την γλυτώνει  έτσι κι αλλιώς)  ,  αλλά  θα αποφύγει τα παιχνίδια- βόμβες με τον γειτονικό Ποσειδώνα. Πέρυσι  οι δυο  από τους τρεις μεταξύ τους αγώνες (ο ένας στην κανονική διάρκεια και ο άλλος στα πλέι οφ ) διακόπηκαν λόγω επεισοδίων. Και οι δυο ομάδες  ( έτσι για να μην υπάρχει …παράπονο ) πήραν από ένα μηδενισμό  με αφαίρεση βαθμών και θα ξεκινήσουν την νέα περίοδο με – 2 βαθμούς. Φυσικά και τα γράφουμε για αστείο αυτά τα παραπάνω για  να μην παρεξηγούμαστε . Η ΕΠΣ Πειραιά , θα τα « ζυγίζει» τα πράγματα  και θα αποφασίσει ανάλογα…..