Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Η μεγάλη στιγμή έφτασε . Σήμερα στην ΕΠΣΠ γίνεται ο διαχωρισμός των ομίλων σε Α’ και Β’  Κατηγορία . Για τους περισσότερους αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από την κλήρωση . Φέτος υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον  αφού αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Και αμέσως μετά τον διαχωρισμό  θα αρχίσουν οι αναλύσεις . Θα επαναλάβουμε τα τετριμμένα μεν , αλλά απολύτως σωστά δε. Ο καθρέπτης των ομάδων είναι το γήπεδο. Εκεί κρίνονται τα πάντα . Εκεί δείχνουν όλοι την αξία τους ……

Αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή Περαμαϊκός και ΑΕ Νεάπολη ανήλθαν δυο ακόμα ομάδες στην Β’ Κατηγορία . Η ΑΕ Χατζηκυριακείου και ο Ηρακλής Νίκαιας…..

Θα γίνουν τέσσερις ειδικές κληρώσεις. Στην πρώτη  για την Α’ Κατηγορία  θα μετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες από τον 1ο όμιλο ( Οδηγήτρια, ΑΟ Καραβάς, Κύπρος Κορυδαλλού , Ερμής Κορυδαλλού, ΑΕ Χαραυγή, Ατρόμητος Πειραιά  )και οι πέντε από τον 2ο  αφού ανήλθε στην Γ’ Εθνική το Κερατσίνι (Αετός Κορυδαλλού, Ίκαρος Καλλιθέας, Ένωση Α.Α. Ρέντη, ΑΕ Περάματος, Ήφαιστος)

Στην δεύτερη κλήρωση θα μετέχουν οι  έξι ομάδες( τρεις συν τρεις) που ανήλθαν από την Β’ στην Α’ Κατηγορία ( Αμφιάλη, Αίας Σαλαμίνας, Θύελλα Μοσχάτου από τον 1ο όμιλο και Αστυπάλαια, Παννεαπολικός και Αστέρια Δραπετσώνας από τον 2ο )

Στην τρίτη κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα μετέχουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α’ .( Είναι οι Σαλαμινομάχοι , Πανιώνιος Κερατσινίου,  από τον 1ο  όμιλο ( ο Περαμαϊκός δεν δήλωσε συμμετοχή) και ΑΟΑΔ, Αρμενική, Άρης Αμφιάλης από τον 2ο )

Στην τέταρτη κλήρωση πάλι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μετέχουν οι  έξι ομάδες που ανήλθαν από την Γ  Κατηγορία ( Είναι οι  Πειραϊκός, Προφήτης Ηλίας, Άνω Νεάπολη ,  Λέοντες Καμινίων, ΑΕ Χατζηκυριακείου και Ηρακλής Νικαίας  ) και θα χωριστούν ανά τρεις  σε κάθε όμιλο. Όσον αφορά τα σωματεία των νησιών της Περιφέρειας θα γίνει  όπως και τις προηγούμενες χρονιές .  Στον ένα όμιλο θα πάνε  οι δυο ομάδες της Σαλαμίνας  ( Αμπελακιακός, Αίας ) και στον δεύτερο η ομάδα της Αίγινας..

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 6μμ θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΠ η συγκέντρωση των παρατηρητών  αγώνων για τη νέα περίοδο. …..

Επιστρέφει σήμερα στη Χαραυγή ο Αντώνης Καλαμάκης. Αυτή τη φορά όμως σαν αντίπαλος αφού θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρομήτου Πειραιά . Φεύγοντας πριν μερικούς μήνες από κει ο Αντώνης άφησε μόνο φίλους. Που σήμερα θα τον χειροκροτήσουν…..