Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά , καθώς και ο διαχωρισμός των ομίλων σε Α’ και Β’ Κατηγορία . Ανάλυση περί αυτών θα κάνουμε αύριο . Θα αναφερθούμε όμως σε μια ανάρτηση  που έκανε ο έμπειρος παράγοντας του ΑΟΚ Φαλήρου Γιώργος Σιάκουλης στο διαδίκτυο ( Facebook), ο οποίος αφού εύχεται καλή τύχη σε όλες τις ομάδες συνεχίζει: «Φέτος έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις σε έμψυχο υλικό από αρκετά σωματεία με φιλοδοξίες. Το ερώτημα όμως παραμένει πάντα. Σε ποιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον γίνονται; Στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο μπάτζετ δεν δικαιολογούνται διότι δεν υπάρχουν έσοδα. Μήπως ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας; Όπως λέει και ο Σόιμπλε….»….

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η μεταγραφή του Βασίλη Τσιριγώτη στον Αστέρα Κερατσινίου.  Μπορεί ο παίκτης να είχε υπογράψει , να βγήκαν και οι ανάλογες φωτογραφίες, αλλά κάτι συνέβη και οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν.  Έτσι ο έμπειρος αμυντικός μέσος είναι ελεύθερος και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει να αγωνίζεται….

«Έφυγε » από τη ζωή εντελώς ξαφνικά  ένας πιστός φίλος του Ερμή Κορυδαλλού . Ο Βασίλης Κοντός γνωστός σε όλους με το προσωνύμιο « Σπέτζος» προδόθηκε από την καρδιά του.

«Ο Βασίλης ήταν ένας από τους πραγματικούς φίλαθλους της ομάδας πιστός σε αυτή υπηρετούσε πάντα το καλό του σωματείου μας, άλλωστε και ο γιος του Ναπολέων ήταν μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής της ομάδας »αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερμή  που εκφράζει τα θερμότερα . συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος……….

Η οικογένεια της Χαραυγής θρηνεί τον χαμό του Σπύρου Θύμη που διετέλεσε για δέκα χρόνια ταμίας του συλλόγου   και ήταν εκ των υλοποιητών του γηπέδου Χαραυγής . Η σχέση του εκλιπόντος με τον σύλλογο ξεκίνησε κάπως περίεργα. Ήταν  διευθυντής στην ΑΓΕΤ Δραπετσώνας όταν ενέκρινε αμέσως το αίτημα του αείμνηστου προέδρου Μανώλη Φατσέα και του τότε Γενικού Γραμματέα  Σωκράτη Πτερνέα που τον  επισκέφτηκαν για την δημιουργία προπονητικού χώρου για  την ομάδα και αργότερα γηπέδου . Στην συνέχεια «κόλλησε το μικρόβιο» του παράγοντα και ασχολήθηκε με τα διοικητικά του συλλόγου. Με απόφαση του προέδρου  της Χαραυγής , στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά  κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ η ομάδα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια . Τον νεκρό στη σημερινή κηδεία που θα γίνει σήμερα στις 16.30 από τον Άγιο Ευθύμιο Κερατσινίου, θα συνοδέψει η σημαία του συλλόγου . Η διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής αποφάσισε αντί στεφάνου να αγοράσει στη μνήμη του ένα ζευγάρι παπούτσια που θα δώσει σε άπορο έφηβο αθλητή….