Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Την προσεχή Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 19.00  γίνεται  η κλήρωση των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Νωρίτερα στις 17.45 θα γίνει συγκέντρωση των παρατηρητών αγώνων . Φέτος ο ρόλος τους στους αγώνες θα είναι πιο σοβαρός και με αυξημένες αρμοδιότητες βάσει του νέου νόμου. Γι’ αυτό  και τα σωματεία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά . Οι ποινές και τα πρόστιμα μεγάλα…..

Όσο δεν φτιάχνεται το γήπεδο της Αίγινας , τόσο θα υπάρχει πρόβλημα με τον αθλητισμό στο νησί. Ένα χρόνο είναι κλειστό το γήπεδο  και όλα διέλυσαν . Ένα σωματείο – υπόδειγμα με σωστές υποδομές κινδυνεύει με αφανισμό. Και κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται ………

Στη χθεσινή μας αναφορά στους διαιτητές δεν αναφέραμε τον Σπύρο Μιχελή, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση πρόσφατα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένας σπουδαίος διαιτητής επίσης που αφήνει μεγάλο κενό στο πειραϊκό ποδόσφαιρο……

Μεγαλεία λοιπόν ο Φαληρικός που κάνει φέτος σπουδαία  βήματα . Πήραμε αφορμή από την παρουσίαση της νέας ομάδας και του χορηγού που θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο « Μετροπόλιταν Χανδρής». Κάτι σημαντικό γίνεται στο σωματείο φέτος . Και ο  Γιώργος Μπαξεβανάκης , δικαιολογημένα καμαρώνει . Γιατί είναι από τους λίγους  που όλα αυτά τα χρόνια έμεινε πιστός στο σωματείο και πρόσφερε  χωρίς να τον ενδιαφέρει η προσωπική του προβολή……

Τον τράβηξε η θάλασσα   τον Σωτήρη Μπήτρο που παραιτήθηκε από αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά. Τα παιδιά  του ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα και πάνε μάλιστα πολύ καλά με στόχο τον πρωταθλητισμό . Οπότε δεν υπάρχει χρόνος για  ποδόσφαιρο. Ούτε για ΕΠΣΠ , αλλά ούτε και για Αίγινα….

Μιας και αναφερθήκαμε  παραπάνω στον Φαληρικό , να πούμε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Στέφαν Βαλεντίν Μπλέγκα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Πριν καλά – καλά προλάβει να γίνει παρών ο 19χρονος  παίκτης έγινε παρελθόν…..

Η Ακαδημία της Προοδευτικής και ο Ντίνος Ανδρακάκος ευχαριστούν  Στέφανο Φαναρίτη  που έκανε δώρο μπάλες στο τμήμα .Μια ακόμα σημαντική κίνηση προς τον σύλλογο από

τον ηγέτη της ΑΕ Μοσχάτου…..

 

 

Σ την επιτροπή υποδομών της Αμφιάλης μετέχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παντελής  Τρουμπούνας που έχει γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο . Στην επιτροπή αυτή υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Βούλγαρης από τους πιο σημαντικούς παράγοντες με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο εδώ και χρόνια. και θεωρείται βέβαιο ότι ο Παντελής Τρουμπούνας θα προσφέρει πολλά δίπλα στα νέα παίδια με την πείρα που διαθέτει….

Στην Περούτζια της Ιταλίας βρέθηκε ο γνωστός προπονητής Χρήστος Καργιανιώτης όπου παρακολούθησε ένα σεμινάριο υποδομών. Επέστρεψε ανανεωμένος και με περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις….

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο παλαιός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκαρλάτος , που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Νέους Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων και Περαμαϊκό. Η κηδεία του , ενός από τους καλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε το πειραϊκό πδόσφαιρο, αύριο στις 10.30 το πρωί στο Νεκροτεαφείο του Σχιστού.