Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πολλοί το έχουν περάσει ελαφρά ,αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Αναφερθήκαμε πρόσφατα στα φιλικά παιχνίδια που γίνονται και για την υποχρεωτική παρουσία επίσημων διαιτητών εφόσον ο αγώνας δηλωθεί στην Ένωση . Και φυσικά οι διαιτητές παίρνουν χρήματα για την εμφάνιση  τους. Όμως για την παρουσία γιατρού στους αγώνες δεν αναφέρθηκε κανείς. Κι όμως  πρέπει να υπάρχει  οπωσδήποτε  ακόμα και στα φιλικά

Κατανοούμε τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων , όμως θεωρούμε ότι αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή. Μια φορά θα γίνει το κακό και τότε κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Και στο κάτω – κάτω ας αναλάβει τα ιατρικά έξοδα η φιλοξενούμενη ομάδα. Να μην τα πληρώνει όλα ο γηπεδούχος . Λύση υπάρχει….

Να διευκρινίσουμε κάτι . Ο Σίμος Δίκης που μεταγράφηκε   στον ΑΣ Ποντίων  είχε ξεκινήσει από την Χαλκηδόνα , αλλά πήγε στη συνέχεια στο Αιγάλεω το οποίο παραχώρησε με τη σειρά του τον παίκτη δανεικό στους Πόντιους….

Πολύς κόσμος  βρέθηκε χθες το πρωί  στο Νεκροταφείο Σχιστού για να πει το «στερνό αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκαρλάτο που έφυγε στα 51 του χρόνια «κτυπημένος» από την επάρατη νόσο.  Ήταν εκεί αρκετοί παράγοντες ( Στ. Αμαραντίδης, Πτερνέας , Μπαρδάτσος, Αμανατίδης, Μπιλικάς, Μιχ. Καραγιάννης  κα) παλαιοί συμπαίκτες του αδικοχαμένου Δημήτρη ( Καραμάνης, Δαμβέργης, Καψάλης, Τζωρτζακάκης, Γούτης, Μπαζίνας κ.α) .Παρόντες και οι συνάδελφοι του από το τεχνικό τμήμα της ΕΥΔΑΠ. Με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σκαρλάτου για τον πρόωρο χαμό του .«Ο Θεός να τον αναπαύσει και να έχει καλό παράδεισο. Κουράγιο στους οικείους του» καταλήγει η ανακοίνωση ….