Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σήμερα λοιπόν είναι οι κληρώσεις των Πειραϊκών  πρωταθλημάτων  .  Το ενδιαφέρον λοιπόν στρέφεται  στο αγωνιστικό πρόγραμμα  και στη σειρά των αγώνων  αφού οι ομάδες της Α’ και β’ Κατηγορίας γνωρίζουν από την περασμένη εβδομάδα ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσουν .  Όπως και να έχει η κατάσταση  όλα θα κριθούν στο γήπεδο εκεί  όπου είναι ο καθρέπτης  όλων  .  Καλή επιτυχία στις ομάδες και στην προσπάθεια  που  καταβάλλουν σε αυτές τις δύσκολες –οικονομικά – εποχές  με τα τόσα προβλήματα τους….

Σχετικά με αυτό που γράψαμε χθες για τα έξοδα στους φιλικούς αγώνες με διαιτησίες και την υποχρεωτική παρουσία γιατρών ο πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας δίνει την δική του  διάσταση στο θέμα , που νομίζω ότι δεν είναι και παράλογη. Μας δήλωσε λοιπόν:

« Όλοι στα λόγια είναι πρώτοι δυστυχώς.   Παίξαμε κάποια φιλικά  στην έδρα μας  .. Σε κάθε αγώνα δίνουμε 70€  για διαιτησία και γιατρό . Δυο ομάδες ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πληρώσουν κάποια χρήματα. Γιατί να τα δίνω εγώ μόνος μου; Από την στιγμή που οι αγώνες δεν  είναι διπλοί  τα έξοδα πρέπει να είναι  μισά – μισά . Δηλαδή , έρχονται κάποιοι παίζουν , φεύγουν και δεν τρέχει τίποτα;»….

Δύσκολες ώρες για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Ο Νίκος Χαλκούσης έχει μείνει ουσιαστικά μόνος του  και προσπαθεί να τα βγάλει  πέρα. Αν και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο . Ο πρόεδρος του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας , τα μέλη και παλιούς παράγοντες να έλθουν να βοηθήσουν την κρίσιμη  αυτή περίοδο. Διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα…..

Την προσεχή Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Μοσχάτου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου και καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου να παραβρεθούν …..

Νέα ατυχία για την οικογένεια  του φίλου και παρατηρητή Κώστα Φελλά.  Αυτοκίνητο παρέσυρε χθες το πρωί τις δυο κόρες του που επέβαιναν σε μηχανή στην διασταύρωση Κηφισού και Πέτρου Ράλλη. Τα δυο κορίτσια τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας . Η Μαρία κτύπησε στη μέση ευτυχώς όχι σοβαρά , ενώ η Δήμητρα   που υπέστη κάταγμα κνήμης  και επιγονατίδας  θα υποβληθεί  σήμερα σε χειρουργική επέμβαση .   Τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση  στις δυο κοπέλες και στον φίλο Κώστα καλή δύναμη