Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σε όλα τα παιχνίδια πλέον επίσημα και  φιλικά  θα πρέπει να υπάρχει γιατρός . Είχε αναφερθεί σχετικά πριν από λίγες μέρες η στήλη  με αφορμή το εξοδολόγιο για το οποίο είχαν αντίρρηση κάποιοι. Κι όμως στο  φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην Χαραυγή και τον Ερμή Κορυδαλλού συνωμότησαν οι πάντες για να συμβεί αυτό που έγινε . Η γηπεδούχος ομάδα ζήτησε διαιτητές ,αλλά δεν έφερε γιατρό για να αποφύγει τα έξοδα. Έγινε κακή συνεννόηση με την Επιτροπή διαιτησίας , μέλος της οποίας , εκ παραδρομής νόμιζε ότι το παιχνίδι άρχιζε στις 8 το βράδυ , αντί για τις 6 που ήταν κανονικά προγραμματισμένο . Τελικά αναγκαστικά συμφώνησαν οι δυο ομάδες να διεξαχθεί το ματς χωρίς επίσημο διαιτητή και χωρίς γιατρό. Στο 20’ όμως τραυματίστηκε στο κεφάλι ο νεαρός γκολκίπερ των Κορυδαλλιωτών Γιάννης Ασημέλης που υπέστη σε μια διεκδίκηση της μπάλας κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το  παλικάρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα και πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα το πρωί . Φυσικά το παιχνίδι διακόπηκε και όλοι κατάλαβαν πόση σημασία έχει να υπάρχει πάντα ο γιατρός στα παιχνίδια. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή….

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα.  Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Βολωνάκης στο facebook :«Είμαστε διασωληνωμένοι στην εντατική. Ελάτε να κάνουμε ανάταξη και να παλέψουμε την κατηγορία. Οι μικροί  είναι ταλαντούχοι . Με 3-4 προσθήκες δυναμώνει πολύ η ομάδα που έχει μικρό ρόστερ.»…..

Χειρουργήθηκε χθες ο  ποδοσφαιριστής της Κύπρου Κορυδαλλού Δημήτρης Φίλης που υπέστη ρήξη χιαστού. Όλοι στην ομάδα του εύχονται περαστικά και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα…..

Ένα πρόβλημα λύθηκε και ο προπονητής του ΑΣ Κωφών είναι πλέον κάτοχος διπλώματος uefa B αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την σχολή…..