Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεσηκωμένοι είναι οι κάτοικοι της Αίγινας  με το πρόβλημα που υπάρχει στο γήπεδο και την καθυστέρηση ανακατασκευής του. Όπως μας είπε ο   φίλος και γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου Γιάννης Ανδρέογλου που κατάγεται από το νησί , στην τελευταία συγκέντρωση που έγινε ο κόσμος αποδοκίμασε την δημοτική αρχή για την κωλυσιεργία   που υπάρχει . Ένας χρόνος πέρασε και το γήπεδο δεν έχει ακόμα ετοιμαστεί. Για να συμβεί συνέβησαν διάφορα . Λάθη στις μελέτες που έγιναν , βρέθηκαν και αρχαία  που μεγάλωσαν το πρόβλημα . Ο αθλητισμός στο νησί έχει μαραζώσει ,  η διοίκηση της ομάδας παραιτήθηκε γι’ αυτόν τον λόγο  ενώ ο σύλλογος πάει από το κακό στο χειρότερο με τις προπονήσεις να γίνονται στην περιοχή «Κυψέλη» σε ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων .   Η ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι να φτιαχτεί, κι όταν φτιαχτεί , το γήπεδο , θα παίζει γηπεδούχος στον Πειραιά . Με ότι αυτό συνεπάγεται…..

Επικοινώνησε με τη στήλη ο παράγοντας του Πανφαληρικού Φαίδωνας Τσικνάκος και δήλωσε:« Έχουμε σοβαρά παράπονα από την επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΠ που μας όρισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να παίξουμε Σάββατο.  Αντίθετα κάποιοι άλλου παίζουν μόνο Κυριακή. Την περασμένη εβδομάδα κατέβηκαν 13 παίκτες , τώρα είναι ζήτημα αν φτιάξουμε ενδεκάδα.  Μπορεί και να μην κατέβουμε κιόλας κι ας μηδενιστούμε .  Οι περισσότεροι μας παίκτες εργάζονται . Ας βρουν επιτέλους οι υπεύθυνοι μια δίκαιη λύση .»…

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα διάβασαν στην   Αρμενική ότι παίκτες τους έχουν πάρει μεταγραφή για άλλες ομάδες χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν . Αρχικά με τον Εγκιάν που θα πήγαινε στον ΑΣ Κωφών και χθες με τον Αθανασίου που ανακοινώθηκε από τον Άρη Αμφιάλης . Και ο Σόλων αναστατώθηκε .  Άδικα όμως αφού τελικά πολύ κακό για το τίποτα . Και οι δυο συνεχίζουν στην Αρμενική …..

Δίνουμε συνέχεια στο καταπληκτικό γκολ που σημείωσε από την σέντρα στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟΚ Φαλήρου ο ποδοσφαιριστής του Πυθαγόρα Μάριος Ιωσηφίδης.  Κι αυτό γιατί υπάρχει παρασκήνιο και μάλιστα …πιπεράτο.  Ο επιτελικός άσος αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος πήγε προς την εξέδρα . Οι πληροφορίες μου λένε ότι αφιέρωσε το τέρμα στην αγαπημένη του σύζυγο Δήμητρα , με την οποία είναι ακόμα στα …σορόπια . Καθότι νεόνυμφος…..