Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αυτό που συμβαίνει στο Κύπελλο Πειραιά ξεπερνά κάθε λογική. Οι ομάδες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε στην ενδεκάδα τους δυο μικρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών , βάσει την προκήρυξης της ΕΠΣΠ . Αντίθετα  για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής  υπάρχει άλλη προκήρυξη , αυτή της ΕΠΟ που δεν αναφέρεται σε μικρούς . Άρα δεν υπάρχει ισονομία . Και οι σύλλογοι που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα , πέρα της , θεωρητικά για κάποιους, ανωτερότητας τους. Η ΕΠΣ Πειραιά  « σηκώνει τα χέρια ». Δεν μπορεί να ελέγξει αυτό το θέατρο του παραλόγου . Κάποιος πέταξε την ιδέα στην προχθεσινή κλήρωση να υπάρχει μια διαφοροποίηση στην προκήρυξη γι’ αυτό το θέμα, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα ισχύσει από του χρόνου……

Χειρουργείται σήμερα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Αντώνης Καραπετσάνης. Η σκέψη όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι κοντά στο 24χρονο παλικάρι που δίνει τη δική του μάχη. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο Αντώνης να επιστρέψει και πάλι υγιέστατος στους δικούς του ανθρώπους. Γιατί πάνω από όλα , πέρα από τις κόντρες και τις αντιπαλότητες υπάρχει κάτι που λέγεται ανθρώπινη ζωή . Ας το καταλάβουμε καλά αυτό….

Να διευκρινίσουμε κάτι επειδή αυτό που γράψαμε κάποιοι το παρεξήγησαν . Όταν βρέθηκε στο έδαφος ο Καραπετσάνης, κάποιοι από την εξέδρα στο γήπεδο Σαλαμίνας , τον αποδοκίμασαν θεωρώντας ότι ο ποδοσφαιριστής κάνει θέατρο !! Στη συνέχεια όμως το κατάλαβαν όλοι, αφού ο Αντώνης παρέμενε ακίνητος στο  έδαφος. Κι όταν ήλθε  το ασθενοφόρο να τον πάρει , όλο το γήπεδο τον καταχειροκρότησε. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Αίαντα έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τον παίκτη  επικοινωνώντας συνεχώς με τους ανθρώπους της Σαλαμινιώτικης ομάδας ενώ ο Χανιώτης θέλησε να τον επισκεφτεί στο Νοσοκομείο , αλλά αφού ο άτυχος αθλητής ήταν  στην Εντατική, δεν θα μπορούσε να τον δει. Αυτή είναι όλη η αλήθεια…..

Για την προσεχή Δευτέρα ορίσθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος της Οδηγήτριας με την ΑΕ Μοσχάτου. Δευτέρα είχε ορισθεί και ο αγώνας Κυπέλλου της Οδηγήτριας με τον ΑΟ Καραβά. Ενώ την περασμένη Κυριακή αυτός με τα Αστέρια Δραπετσώνας . Για την κάθε φορά που δεν κατεβαίνει ο σύλλογος τιμωρείται με πρόστιμο 100€ συν τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα ( διαιτητές, παρατηρητής γιατρός) . Με την τρίτη φορά αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . Οπότε σταματούν και τα έξοδα….

Δεν «κόλλησε » τελικά ο Συράκος στον Ατρόμητο Πειραιά και λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας του, αυτή λύθηκε. Θα λέγαμε ξαφνικά. Τουλάχιστον εμείς.  Που είμαστε απέξω……

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Χαραυγή εξέφρασε χθες το πρωί ο Θωμάς Μακαρονάς , ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την ομάδα . Προφανώς επειδή δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής . Η διοίκηση αποφάσισε τιμής ένεκεν εκτιμώντας την προσφορά και το ήθος του να τον αφήσει ελεύθερο. Το ανέβασε μάλιστα ο Πτερνέας στο  facebook.  Λίγες ώρες όμως μετά ο Θωμάς το μετάνιωσε και ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα. Και άντε μετά να τρέχει ο Σωκράτης για να κατεβάσει το κείμενο ….

Να σημειωθεί ότι χθες είχαν γενέθλια δυο ποδοσφαιριστές της Χαραυγής  . Ο  Θωμάς Μακαρονάς που έκλεισε τα 25 του και ο Αντώνης Γκόγκα που είναι πλέον 16 ετών. Και οι δυο αποτελούν τα πουλέν του Σωκράτη . Το παλιό και το νέο .Τυχαίο;;;….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply