Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες ο  ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Αντώνης Καραπετσάνης.  Η επέμβαση έγινε στην σπονδυλική στήλη και συγκεκριμένα στον 6ο σπόνδυλο. Στον παίκτη τοποθετήθηκε μόσχευμα  και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά .

Αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση του Αντώνη   είναι πρωτοφανές. Σύσσωμο  το Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι δίπλα του και του συμπαρίσταται . Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η υγεία για έναν αθλητή και όχι μόνο . Μπορεί να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια , αλλά αυτή είναι η ουσία. Και δεν αλλάζει με τίποτα….

Τελείωσε το παιχνίδι του Αίαντα Σαλαμίνας με την Αστυπάλαια  σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Καραπετσάνη. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων παρά την ισοπαλία πήγαν στα αποδυτήρια των διαιτητών και έδωσαν συγχαρητήρια στον διαιτητή Δημοσθένη Ορφανό . Κι όμως λίγο πριν να κλείσει ο τελευταίος το φύλο αγώνα βρέθηκε ένας «περίεργος » τύπος κι άρχισε να βρίζει τους διαιτητές . Έτσι, στα καλά καθούμενα. Κι ο Ορφανός έγραψε το γεγονός στο φύλο αγώνα. Και τώρα ο Αίας κλήθηκε σε απολογία εξ αιτίας ενός γραφικού τύπου ( στον πιο ..κομψό χαρακτηρισμό που θα μπορούσαμε να του δώσουμε) . «Εμείς στηρίζουμε πάντα  τη διαιτησία και μάλιστα δώσαμε συγχαρητήρια. Δεν μπορεί λοιπόν ένα περιθωριακό άτομο από αυτά που γελάνε μαζί τους στα γήπεδα, να διασύρει τον σύλλογο.» δήλωσε ο παράγοντας του Αίαντα Στέλιος Παπαλεξάνδρου φανερά προβληματισμένος ……

Έφυγε από τη ζωή ο παλιός μεγάλος άσος του Ιωνικού Βάκης Καραϊακόφογλου. Που ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο χρόνο κτυπημένος από την επάρατη νόσο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στο Γ’ Νεκροταφείο στις 15.00. Η διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ιωνικού με ανακοίνωση της συλλυπείται την οικογένεια του αγαπητού  φίλου και μετέχει στο βαρύτατο πένθος της …..

Πέθανε και κηδεύτηκε την Τρίτη ο πατέρας του προέδρου του Αίαντα Σαλαμίνας Παναγιώτη Παπαδημητρίου, Ευάγγελος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο…..

Η συμφωνία έκλεισε και η μεταφορική εταιρεία του  γνωστού παράγοντα και φίλου Μάνου Ντινιωτάκη είναι πλέον χορηγός στον Ολυμπιακό Περάματος . Η εταιρεία είναι μεγάλο όνομα στον χώρο του Πειραιά και όχι   μόνο,  και πολλοί ήθελαν να την έχουν κοντά τους . Τον Μάνο όμως τον κέρδισε η αγάπη του για την  ομάδα και η μακρόχρονη φιλία του με την πρόεδρο Ιωάννα Μωρέ……

Και το όνομα αυτού Ηλίας – Νεκτάριος .Τον χαριτωμένο και πανέμορφο γιο τους βάπτισαν ο Πειραιώτης διαιτητής Κυριάκος Φωτιάδης και η σύζυγος του γιατρός Μαρία Αντωνίου που ορίζεται σε αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων. Μάλιστα η ΕΠΣΠ την είχε τιμήσει το 2015 για την προσφορά της καθώς έσωσε την ζωή δυο ποδοσφαιριστών σε αγώνες. Το μυστήριο έγινε στον Άγιο Νεκτάριο της Αίγινας. Στους ευτυχείς γονείς , τις καλύτερες ευχές μας . Να τους ζήσει ο κούκλος!!!!….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply