Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

«Κατέβασε ρολά» και ο Μιθριδάτης. Μια ακόμα Πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η αδυναμία της να τα βγάλει πέρα λόγω σοβαρών προβλημάτων διοικητικών και οικονομικών ανάγκασε τους υπευθύνους να πάρουν αυτή την σκληρή απόφαση . Ένα σωματείο με πρόσφυγες κυρίως από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που είχε να παρουσιάσει ζηλευτή δραστηριότητα , οδηγήθηκε σε μαρασμό. Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην απαξίωση από την Πολιτεία. Οι επιχορηγήσεις που δίνονταν κάποτε , αποτελούν πλέον μακρινό όνειρο . Τα σωματεία οδηγούνται σε αφανισμό. Δεν είναι εύκολο να τα βγάλουν πέρα. Τα έξοδα τεράστια και δυσβάστακτα .Τα λουκέτα όσο πάνε και πληθαίνουν . Οι ομάδες από χρόνο σε χρόνο λιγοστεύουν εκπέμποντας SOS.Και το κράτος παρακολουθεί απαθέστατο την όλη κατάσταση….

Στο γήπεδο Χαραυγής αυξάνονται οι κερκίδες ,. Ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τους αγώνες. Η Δημοτική αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας βρίσκεται πολύ κοντά στον αθλητισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό….

Οι ομάδες του Περάματος περιμένουν με αγωνία να επιστρέψουν στο γήπεδο της πόλης τους στο οποίο συνεχίζεται η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου . Προς το παρόν τα σωματεία γυμνάζονται από δω κι από κει ενώ σε γήπεδα του Κερατσινίου φιλοξενούνται για τους αγώνες τους . Όσο για την επιστροφή τους στο Πέραμα , αυτή υπολογίζεται για τον Νοέμβριο…..

Την Δευτέρα έχει ορισθεί ο αγώνας Οδηγήτριας – ΑΕ Μοσχάτου στο γήπεδο Χαραυγής στις 5 το απόγευμα .

Την ίδια μέρα στις 4μμ η εφηβική ομάδα της πρώτης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πειραιά στις Σιταποθήκες . Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι παίκτες, γιατί

δεν υπάρχουν άλλοι, να βρίσκονται και στα δυο γήπεδα , ταυτόχρονο Σας το λέω λοιπόν για να μην έχετε……αυταπάτες .

Κηδεύεται σήμερα στις 3μμ στο Γ’ Νεκροταφείο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Βάκης Καραϊακόφογλου . πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια της ´Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, θέλουν να εκφράσουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Καραιακόφογλου αλλά και στην οικογένεια των παλαιμάχων του Ιωνικού , για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του . Ο Θεός να τον αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους .

Επίσης η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση , στον φίλο, και βετεράνο ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Σταύρο Παπαπαναγιώτου ο οποίος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι …..

Την χαριτωμένη κορούλα του θα βαπτίσει αύριο στην Παναγίτσα της Νίκαιας ο Πειραιώτης προπονητής Κώστας Βάρσος . Στη μικρή θα δοθεί το όνομα Αντωνία. Τις καλύτερες ευχές μας..

Αύριο στις 7μμ στον ναό των Αγίων Αποστόλων της Νίκαιας , η κόρη του προέδρου του Φαληρικού Γιώργου Μπαξεβανάκη, Μαρία θα νυμφευθεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Κουμπέτσο . Ευχές για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply