Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…….

Published

on

Οριστικά τέλος  για φέτος η Οδηγήτρια . Που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και θα επιστρέψει του χρόνου στη Β’ Κατηγορία με μείον έξι βαθμούς . Ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο , οι υπεύθυνοι του οποίου πήραν  φέτος μια πρωτοφανή για τα χρονικά απόφαση , να διαλύσουν ουσιαστικά  την ομάδα – μοντέλο των προηγούμενων χρόνων  και να ασχοληθούν  μόνο με τις υποδομές . Δικαίωμα αυτών που πήραν αυτή την απόφαση . Δεν θα τους  κατηγορήσουμε γι’ αυτό. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα . Για το μόνο που θα διαφωνήσουμε είναι ότι δεν ξεκαθάρισαν από την αρχή τη θέση τους . Δεν ανέφεραν ποτέ τους λόγους αυτής της πράξης τους. Μπορεί να ήταν μια πράξη αποδοκιμασίας σε βάρος της ΕΠΣΠ , όπως πιθανολογείται . Δεν αποκλείεται να συνέβη κάτι άλλο . Από τη στιγμή που δεν βγήκε επίσημα ο σύλλογος να ανακοινώσει γιατί αποχωρεί , ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Στις 7 Ιουλίου η διοίκηση της Οδηγήτριας, πολύ ισχυρή από πλευράς ονομάτων ομολογουμένως,  είχε μιλήσει στην ανακοίνωση της για « παράξενο » περιβάλλον στον Ποδοσφαιρικό Πειραιά ,  χωρίς διαφάνεια και υποσχέθηκε τότε πως περισσότερα θα γίνουν γνωστά στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Οδηγήτριας στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου . Κάτι που δεν έγινε . Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα….

Φτάσαμε στο σημείο ένας Πτερνέας να κάνει άνω- κάτω  το Πειραϊκό ποδόσφαιρο με τις δηλώσεις του για ένα διαιτητή. Και τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της Χαραυγής με τον Ήφαιστο . Ποιος θα σφυρίξει  , αφού όπως μάθαμε οι περισσότεροι δεν θέλουν να σφυρίξουν, επειδή φοβούνται πως ότι και να γίνει κάποιος θα έχει παράπονα. Και τα αυτιά μας έπιασαν χθες ότι  ενδέχεται να αναβληθεί το παιχνίδι , ή να φέρουν διαιτητές από άλλη Ένωση .Αν είναι ποτέ δυνατόν!! Σοβαροί να είμαστε .Κι είμαστε ακόμα στην αρχή . Δηλαδή όταν τα πρωταθλήματα φτάσουν σε κρίσιμη καμπή τι θα γίνει ;  Και φυσικά γι’ αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε ευθύνη έχουν  όλοι….

Αλλάζει η κατάσταση με τον νέο Πειθαρχικό κώδικα . Όσοι αναγράφονται από τον πάγκο μιας ομάδας  για παραβάσεις στο φύλλο αγώνα, πλέον δεν καλούνται σε απολογία όπως συνέβαινε μέχρι τώρα  , αλλά οι ποινές θα βγαίνουν με βάση  τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.. Σε  απολογία πλέον θα καλούνται μόνο τα σωματεία σαν συνυπεύθυνα, αλλά και παράγοντες που δεν αναφέρονται στο Φ.Α. ……

Επτά προπονητές Πειραϊκών σωματείων τιμωρήθηκαν για την συμπεριφορά την πρώτη αγωνιστική . Νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Δίνουν με αυτόν τον τρόπο το…καλό  παράδειγμα προς τους παίκτες τους. Ψυχραιμία παιδιά…..

«Τα χρειάστηκαν »όσοι ήταν στον αγώνα Καστέλλας –Άνω Νεάπολης βλέποντας τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Νίκο Σαουλίδη να πέφτει μετά από μια φάση με το κεφάλι στο έδαφος. Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη  επέμβαση του γιατρού  του αγώνα όλα πήγαν καλά και ο παίκτης συνέχισε να αγωνίζεται . Ο παράγοντας της Άνω Νεάπολης Παναγιώτης Μωραΐτης ευχαριστεί τον γιατρό για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε . Παράλληλα εύχεται στον παλαιό ποδοσφαιριστή και προπονητή Αλέκο Καραπετσάνη «περαστικά » και ταχεία ανάρρωση στον γιο του  ποδοσφαιριστή της Αστυπάλαιας Αντώνη που πέρασε μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό του . όπως μαθαίνουμε το παλικάρι θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο μέχρι αύριο……

17 ολόκληρα  χρόνια ήταν στη διοίκηση του ΑΣ Δραπετσώνας ο Ζαχαρίας Βάζος. Μια ολόκληρη ζωή . Αποφάσισε για δικούς του λόγους να αποχωρήσει από την ομάδα της γειτονιάς του  που αγάπησε όσο οτιδήποτε άλλο. Μακάρι κάποια στιγμή να επανέλθει. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν. Αυτό είναι σίγουρο. ….

Κουράγιο Ιορδάνη κράτα !! Η οικογένεια σου και όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο σε χρειαζόμαστε !!!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply