Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Δεν όρισε τελικά διαιτητές για τον  αυριανό αγώνα Χαραυγής – Ηφαίστου η επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ. Προς πλήρη επιβεβαίωση μας .Με την αιτιολογία ότι δεν δέχονται οι Πειραιώτες διαιτητές να σφυρίξουν την Χαραυγή , μετά από τα τελευταία γεγονότα. Η κόντρα δηλαδή συνεχίζεται . Όμως καλό είναι μιας και βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος να βρεθεί μια λύση  Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα κάτι θα γίνει και θα παίξει  Πειραιώτης διαιτητής  και όχι από άλλη Ένωση . Θα σφυρίξει δηλαδή παλικαρίσια και με το σπαθί του ….

Το θέμα με την ένσταση του Αστέρα Κερατσινίου για το οποίο πρώτοι αναφέραμε χθες , σηκώνει σίγουρα συζήτηση. Ο καθένας βέβαια το ερμηνεύει όπως θέλει και όπως τον συμφέρει. Είναι αλήθεια πως ο Δίας Κορυδαλλού έκανε ένα «χοντρό » λάθος , το οποίο δεν αντιλήφθηκε κανείς εκείνη την ώρα . Η ομάδα ξεκίνησε με 4 μικρούς  αν και μπορούσε να αρχίσει με δυο . Στην πορεία ο Γιάννης Μανδρέκας ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας  άλλαξε τους τρεις από τους τέσσερις. Ο ίδιος πάνω στην ένταση του αγώνα δεν κατάλαβε τι έκανε. Δεν υπήρχε όμως άλλος  από τον πάγκο να διαπιστώσει το λάθος ;  Το οποίο οι άνθρωποι του  Αστέρα Κερατσινίου , το  ανακάλυψαν. Και προχώρησαν σε ένσταση.   Και στην συγκεκριμένη περίπτωση μετράει το γράμμα του κανονισμού . Γιατί στο ποδόσφαιρο ισχύουν οι νόμοι και οι κανονισμοί .  Που είναι «ψυχροί» και μακριά από τους ρομαντισμούς. Έτσι ο καθένας ενεργεί όπως θέλει. Γιατί υπάρχουν και σωματεία , όπως ο Αστέρας Νίκαιας που αν και έχασε θα μπορούσε να καταθέσει ένσταση σε βάρος του ΑΟΑΔ , αλλά δεν το έπραξε.

Τυπικοί λοιπόν ή ρομαντικοί;;;  ….

Ρε τι γίνεται στον κόσμο . Επικοινώνησε μαζί μας προπονητής ομάδας για να μας πει ότι την 1ηαγωνιστική ο αντίπαλος τελείωσε το παιχνίδι  με ένα μικρό , αλλά επειδή ηττήθηκε δίκαια,  δεν ήθελε να κάνει ένσταση επειδή θέλει οι αγώνες να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και δεύτερο , για να μην τον πουν γραφικό . Ψάχνοντας όμως τις ενδεκάδες του συγκεκριμένου αγώνα στο σάιτ της ΕΠΣΠ , διαπιστώσαμε ότι η ομάδα που τελείωσε με ένα μικρό ήταν η δική του!!!!…..

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Αντώνης Καραπετσάνης, μετά την φοβερή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του . Όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τον 24χρονο παίκτη , που θα φοράει όμως κολάρο  στο λαιμό του για έξι εβδομάδες…..

Σημαντική ήταν η κίνηση του προέδρου του ΑΠΟ Κερατσίνι Αντώνη Αραβαντινού να τιμήσει πριν από τον αγώνα Κυπέλλου Πειραιά με τον Εθνικό τον θρυλικό «Εθνικάρα »  Γιάννη Μαντζουράνη . Ο ηγέτης των «ροσονέρι » ξέρει να τιμά  ανθρώπους που προσφέρουν στο Πειραϊκό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. …..

Τιμωρήθηκε με βαριά ποινή ( 5 αγωνιστικές εκτός αγωνιστικών χώρων και 50€ πρόστιμο ) ο προπονητής του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου Νίκος Γκούβας επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Δούλη. Ο ίδιος  αρνείται ότι έκανε κάτι τέτοιο , αλλά από την στιγμή που έτσι γράφει το φύλλο αγώνα , δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά…..

50 σουβλάκια πρόσφερε στους παίκτες των Νέων Ευγενείας μετά την χθεσινοβραδινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Καρμίρης . Ειδική παραγγελία από την καντίνα του γηπέδου , με ψήστες τους σπεσιαλίστες του είδους Ανδρέα Δημόπουλο και Κώστα  Νταλιάνη. Αποδείχτηκε έτσι ότι ο ικανός προπονητής είναι το ακριβώς  αντίθετο από το επίθετο του…..

Αύριο θα ασχοληθούμε με το γηπεδικό . Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply