Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Το θέμα της ημέρας ήταν χθες , οι δηλώσεις των ηγετικών στελεχών της Οδηγήτριας  Μιχάλη Μιχαλολιάκου και Τάκη Ζερβακάκη( στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε μπάλα ») που αναφέρθηκαν στους  λόγους τους οποίους η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας  ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στην ΕΠΣΠ .

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας τόνισε : «Σεβόμαστε την Οδηγήτρια , τους παράγοντες της . Αυτοί δεν σεβάστηκαν την ομάδα τους. Όσον αφορά γι’ αυτά που ειπώθηκαν θα πω μόνο αυτό. Το θέμα είναι ποιος μιλάει, πότε μιλάει και γιατί μιλάει .Τίποτε άλλο για την ώρα»…..

Η κάθε άποψη και η κάθε απόφαση είναι σεβαστή .  Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα σχολιάσουμε είναι η κίνηση της διοίκησης της Οδηγήτριας για τη δημιουργία μιας ακαδημίας – πρότυπο όχι μόνο για τον Πειραιά, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Με οργάνωση σε όλους τους τομείς. Σημαντική κίνηση . Γιατί όπως και να το κάνουμε οι σωστές υποδομές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου . Εκεί θα πρέπει να δοθεί το βάρος. Γι’ αυτό και διαφωνούμε με κάποια σωματεία είτε είναι ερασιτεχνικά , είτε είναι επαγγελματικά που ενώ έχουν τμήματα υποδομών πηγαίνουν και κάνουν μεταγραφές αμφιβόλου προέλευσης . Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα στην Οδηγήτρια καλή τύχη στο νέο της εγχείρημα . Με αυτή την κίνηση τα 140 παιδιά που ήδη διαθέτουν , είναι σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν…

Μόνο  αγώνες   για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας , θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου .Με την εξής ιδιομορφία . Το Σάββατο , ανήμερα της εορτής δεν ορίσθηκαν παιχνίδια . Θα γίνουν την Κυριακή 12 και την Δευτέρα 2 . Κι αν αναρωτιέστε γιατί ειδικά ο αγώνας της Αμφιάλης με την Αίγινα θα διεξαχθεί την Δευτέρα και όχι την Κυριακή ,να πούμε ότι ήταν αίτημα και των δυο σωματείων …..

Οι ατομικές ποινές στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων του   αγώνα Νίκης Ρέντη- Θύελλας Μοσχάτου έπεσαν  ήδη. Η απόφαση  για την διακοπή θα καθυστερήσει λίγο. Εν αναμονή λοιπόν…..

Χειρουργήθηκε στο γόνατο  ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καραβά Σταύρος Παπαδόπουλος . Ένας ακόμα αθλητής Πειραϊκού συλλόγου  που τραυματίζεται  φέτος . Για το θέμα αυτό ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Βρεκούσης  τόνισε σχετικά :Θέλω να κάνω και μία ανοιχτή πρόσκληση-πρόταση προς όλους τους υγιείς σκεπτόμενους παράγοντες των φιλικών σωματείων της ΕΠΣΠ μετά και τους συνεχείς πρόσφατους σοβαρούς τραυματισμούς που ακούμε συνέχεια. Μήπως αντί να καθόμαστε να ασχολούμαστε για τις διαιτησίες και όλες τις μικρότητες ήρθε η ώρα να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε σοβαρά πως όλοι μαζί θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε την υγεία των αθλητών μας;;;…

Ο Άρης Αμφιάλης μετά από πέντε αγώνες δεν έχει ούτε μία ήττα , αλλά ούτε και μια νίκη. Συνεπώς έχει πέντε ισοπαλίες . Από αυτές οι τρεις είναι 1-1 , η μια 0-0 και άλλη μια με 2-2…

Σημαντικές κινήσεις από την ομάδα του ΑΟ Αγίου Δημητρίου . Η ακαδημία του συλλόγου αυξάνεται συνεχώς . Ήδη διαθέτει 85  παιδάκια ενώ βοηθά τον Φαληρικό ώστε να μπορεί  να κατεβάσει ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Και κάτι ακόμα από τον σύλλογο. Ένας πατέρας αθλητή έφτιαξε δοκάρια για την προπόνηση. Η διοίκηση του συλλόγου που έβαλε δίκτυα  έδωσε κλειδί σε όλες τις ομάδες να τα χρησιμοποιούν…..

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν οι αγώνες της 4ης  φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Σήμερα θα γίνει ένας ( Αίας – Εθνικός) την άλλη εβδομάδα ( 1/11) πέντε  και την Τετάρτη 8/11 δυο αναμετρήσεις….

Για τη διαιτησία  άρχισαν τα όργανα , όπως καταλαβαίνετε . Με το σοβαρό αυτό θέμα θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα αύριο , δημοσιεύοντας μάλιστα την επιστολή του προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανου Φαναρίτη, που αναφέρεται σχετικά …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply