Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σχεδόν σε όλους τους αγώνες της Κυριακής θα  υπάρχουν στελέχη της ΕΠΣΠ στο γήπεδο. Πέραν των παρατηρητών που ορίζει η Ένωση . Η παρουσία των υπερπαρατηρητών γίνεται ώστε η διοργανώτρια αρχή να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για  ότι συμβαίνει στα γήπεδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν και την ευθύνη  για την  απόδοση των …..διαιτητών . Πολλές φορές έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί παράγοντες ή φίλαθλοι καταφέρονται κατά στελεχών της ΕΠΣΠ  στα γήπεδα, λες και αυτοί είναι υπεύθυνοι  για τα σφυρίγματα των ρέφερις….

Νέα διάσταση στο θέμα  του γηπέδου Περάματος και την καθυστέρηση της ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Ένα θέμα το οποίο ανέδειξε η στήλη βλέποντας την απαράδεκτη καθυστέρηση που υπάρχει. Όπως μας είπε ο ταμίας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σταματάτος σε επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο γηπέδων της Αντιπεριφέρειας Πειραιά κ. Ανδρίτσο, ο τελευταίος του εξήγησε ότι οι εργασίες στο γήπεδο Περάματος έχουν σταματήσει , επειδή ο εργολάβος περιμένει να έλθει ο τάπητας από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ολλανδία.   Όταν θα έλθει , θα συνεχιστούν οι εργασίες αμέσως. Αυτό είπε ο κ. Ανδρίτσος. Ομολογώ πως αυτή την δικαιολογία πρώτη φορά την άκουσα . Γιατί μέχρι τώρα έχουμε ακούσει διάφορα . Έχουμε ακούσει για καθυστέρηση του έργου , λόγω πολλαπλών ασχολιών του εργολάβου σε άλλα γήπεδα ,αλλά  για καθυστέρηση άφιξης του χλοοτάπητα , δεν έχουμε ξανακούσει .Δεν θα ήταν καλύτερα να βγει κάποιος υπεύθυνος από την Περιφέρεια, ή την δημοτική αρχή ή ακόμα καλύτερα ο ίδιος ο εργολάβος να εξηγήσει τι ακριβώς ισχύει ;…

Η διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος  την προσεχή Δευτέρα ανάμεσα στην Αμφιάλη και την ΑΕ Αίγινα στο  γήπεδο Σιταποθηκών στις 14.45 , άλλαξε τα σχέδια των υπευθύνων των Μικτών της ΕΠΣΠ που προπονούνται κάθε Δευτέρα στο ίδιο γήπεδο.  Έτσι βρέθηκε η…. Σολομώντεια  λύση . Οι Μικτές Παίδων και Νέων θα προπονηθούν μαζί  την ίδια  ώρα ( αμέσως  το τέλος του αγώνα) χρησιμοποιώντας μισό- μισό το γήπεδο…..

Η περίπτωση της μεταγραφής του Παναγιώτη Αυγέρη είναι από αυτές που δεν συναντάς  συχνά στα γήπεδα. Ο ικανότατος  ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό το 2016 , το καλοκαίρι  αποχώρησε από την Οδηγήτρια , όπως και όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του , και  πήρε μεταγραφή για το Κερατσίνι . Εκεί όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου και δόθηκε με υποσχετική στον Αετό Κορυδαλλού , στον οποίο έπαιξε για πέντε παιχνίδια σημειώνοντας μάλιστα και ένα τέρμα. Τελευταία του συμμετοχή στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Καραβά στις 11 Οκτωβρίου . Στη συνέχεια ο Αυγέρης επέστρεψε στο Κερατσίνι για να επιστρέψει και πάλι στον Κορυδαλλό , αλλά σε διαφορετική ομάδα . Τον Ερμή , όπου φιλοδοξεί να δείξει  και πάλι τον  παλιό καλό  εαυτό του….

Σημαντική κίνηση ανθρωπιάς  από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Δραπετσώνας που στις 11  το πρωί του Σαββάτου θα μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού και θα δώσουν  αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους φυλακισμένους . ……

Μην ξεχνάτε  ότι τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει  η ώρα. Προσοχή λοιπόν   για σωματεία , ποδοσφαιριστές, διαιτητές  παράγοντες, φιλάθλους…..

Να σημειωθεί ότι λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου δεν θα διεξαχθούν  αυτή την εβδομάδα αγώνες των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας ….