Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Πέντε αγώνες διεξάγονται σήμερα για το Κύπελλο Πειραιά . Δοκιμασία για τις δυο ισχυρές ομάδες της Γ’ Εθνικής για τη Προοδευτική που αγωνίζεται στη Σαλαμίνα απέναντι στον Αμπελακιακό και τον Ιωνικό που παίζει στο Ρέντη με τον Ατρόμητο Πειραιά. Στα υπόλοιπα παιχνίδια , ΑΕ Μοσχάτου και ΑΟ Καραβάς λογικά δεν θα έχουν προβλήματα απέναντι σε ΑΟ Κορυδαλλό και ΑΟ Αγίου Δημητρίου ενώ ενδιαφέρον

παρουσιάζει το Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στο Δία και την Αστυπάλαια ……

Τον τελευταίο καιρό ακούσαμε διάφορες εκδοχές – δικαιολογίες για την καθυστέρηση των έργων στο γήπεδο Περάματος. Η τελευταία πάντως είναι και η πιο σοβαρή και θα έλεγα η πιο λογική. Το είπε ο ίδιος ο εργολάβος σε ανθρώπους της ΕΠΣΠ . Ότι δεν προχωράνε οι εργασίες επειδή του χρωστάνε χρήματα από την Περιφέρεια . Πέρα της προκαταβολής δεν έχει πάρει κάτι άλλο. Οπότε μόλις πάρει λεφτά , προχωράει το έργο . Αυτή είναι όλη η ουσία. Ούτε καθυστέρηση του τάπητα από το εξωτερικό( άλλο ανέκδοτο αυτό ) , ούτε έχει δώσει το βάρος ο εργολάβος σε άλλες εργασίες. Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Ας «ξυπνήσουν » λοιπόν οι υπεύθυνοι και να δώσουν την λύση πληρώνοντας…….

Για τις αρχές Δεκέμβρη υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην Αίγινα . Έτσι λέει ο κατασκευαστής. Οι υπεύθυνοι όμως της ομάδας είναι λίγο επιφυλακτικοί . Λογικό είναι αυτό μετά τα όσα έχουν δει . Τόση ταλαιπωρία έχουν υποστεί εδώ και δεκατρείς μήνες. Το ποδόσφαιρο στο νησί , έχει μαραζώσει. Οι ακαδημίες φυτοζωούν και η πρώτη ομάδα από κει που ήταν ισχυρή δύναμη , έχει μεταβληθεί σε «φτωχό συγγενή »….

Τείνει να γίνει μόδα , όπως είχε προβλέψει η στήλη πριν από μέρες. Σωματεία κάνουν μεταγραφές χωρίς να τις ανακοινώνουν . Παίζουν οι παίκτες και δεν είναι μόνο αυτό . Σκοράρουν κιόλας και τότε το παίρνουμε όλοι χαμπάρι . Χθες αναφερθήκαμε στον Μουλίδη του Καραβά που αποκτήθηκε από την Σύρο . Την ώρα του αγώνα στο γήπεδο , μάθαμε για την απόκτηση του Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Παυλόπουλο που επέστρεψε στην Κύπρο Κορυδαλλού από τον Άγιο Ιερόθεο στον οποίο πήγε το καλοκαίρι. Ο παίκτης γύρισε και μάλιστα πέτυχε και γκολ την Κυριακή στον αγώνα με τον ΑΟ Κορυδαλλό. Ευτυχώς που τελείωσαν χθες οι μεταγραφές και θα ησυχάσουμε για δυο μήνες….

Έχουμε δει φέτος πολλά πρωτόγνωρα πράγματα στις μεταγραφές . Με παίκτες που αλλάζουν και ξαναλλάζουν

ομάδες . Μια ειδική περίπτωση ήταν αυτή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Θεοδοσίου . Που ξεκίνησε φέτος με τον Αμπελακιακό, αγωνίστηκε στο Κύπελλο τον Σεπτέμβριο, στη συνέχεια πήγε στην Αμφιάλη της φανέλα της οποίας φόρεσε για τέσσερις αγώνες και τώρα επέστρεψε στον Αμπελακιακό……

Το είδαμε και οφείλουμε να το γράψουμε . Και τα δυο γκολ του Αμπελακιακού στον αγώνα με τον Καραβά , σημείωσε ο Ράμα , ένας παίκτης που μέχρι πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν στον τελευταίο. Κι όμως ο Αλβανός άσος σεβάστηκε την πρώην ομάδα του και σε κανένα γκολ από αυτά που πέτυχε δεν πανηγύρισε…..

Παρεμπιπτόντως να πούμε ότι χθες τελευταία μέρα στα γραφεία της ΕΠΣΠ γινόταν πανικός. Υπολογίζεται να έγιναν πάνω από 100 μεταγραφές!!! Ο Έλληνας της τελευταίας στιγμής. Ίδια νοοτροπία σε όλους τους τομείς της ζωής μας …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply