Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Όπως γράψαμε και χθες οι δυο από τις τέσσερις Πειραϊκές ομάδες Γ’ Εθνικής( Προοδευτική , Κερατσίνι) αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου Πειραιά . Συνεχίζουν οι Εθνικός και Ιωνικός. Όλες οι ομάδες και θα πρέπει να το τονίσουμε αυτό, τήρησαν το fair-play και χρησιμοποίησαν μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές αν και θα μπορούσαν να μην το κάνουν ,βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής . Όμως ήθελαν οι αγώνες να παιχτούν με ίσους όρους αφού , όπως είναι γνωστό, οι ομάδες που αγωνίζονται στα Πειραϊκά πρωταθλήματα υποχρεούνται να έχουν οπωσδήποτε δυο μικρούς ,κάτω των 20 ετών, ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα τους…..

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε δελτίο εταιρείας παράνομου στοιχήματος που λειτουργεί στην Κύπρο προχθές περιλαμβάνονταν και δυο αγώνες Κυπέλλου Πειραιά .Συγκεκριμένα ΑΟΑΔ- ΑΟ Καραβάς με απόδοση για το σημείο 1 , 4€, για το Χ 3,5 και για το 2 1.72. Επίσης το παιχνίδι Δία Κορυδαλλού – Αστυπάλαιας Κορυδαλλού 4,5 για τον άσο, 3,4 για το «χι» και 1,6 για το διπλό. Τουλάχιστον αυτή τη φορά το δελτίο ήταν ενημερωμένο με λογικές αποδόσεις και όχι όπως την προηγούμενη φορά στην Αγγλία. Η περίπτωση αυτή πάντως είναι ανησυχητική και θα πρέπει να επέμβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία . Στοίχημα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Έλεος……

Δυσκολεύτηκε η Επιτροπή Διαιτησίας για να ορίσει τους διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Κι αυτό γιατί η Ε.Π.Ο. πήρε επτά τριάδες αυτήν την εβδομάδα για αγώνες της όλων των πρωταθλημάτων . Οι Πειραιώτες διαιτητές έχουν κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας , αφού το επίπεδο είναι πλέον υψηλό. Αυτό δεν μπορεί να το παραγνωρίσει κανείς……

Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση της ΕΠΣ Πειραιά στην οποία

περιέχονται οι προκηρύξεις Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου, βασικά σημεία του ΚΑΠ, χρήσιμα τηλέφωνα κι άλλες πληροφορίες. Το έντυπο σε πρώτη φάση θα μοιραστεί σε Πειραιώτες διαιτητές και Παρατηρητές οι οποίοι θα το παραλάβουν από τις επιτροπές τους θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ να το έχουν μαζί τους στους αγώνες που ορίζονται.Τις επόμενες μέρες το έντυπο αυτό θα αρχίσει να μοιράζεται και στα σωματεία …..

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε καλό κλίμα η προγραμματισμένη συνάντηση μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με την διοίκηση της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ την οποία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Ζαχαρόγλου, Ψωμιάδης. Συζητήθηκαν θέματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με κυριότερο ασφαλώς το γηπεδικό, ενώ δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις αναφορικά με θέματα διαιτησίας και των παραπόνων που υπάρχουν. Το απόγευμα της Δευτέρας θα συναντηθεί η ΕΠΣΠ με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Οδηγήτριας μια συνάντηση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…..

Σαν ΠΑΕ λειτουργεί η ΑΕ Μοσχάτου που έχει πλέον ξεφύγει από τα σημερινά δεδομένα λειτουργίας ερασιτεχνικού σωματείου. Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Κορυδαλλό . O σύλλογος πρόσφερε τόσο στους διαιτητές του αγώνα όσο και στη φιλοξενούμενη ομάδα, καλάθια με μπανάνες, παστέλια, σοκολάτες και χυμούς. Παράλληλα προσφέρθηκε ανθοδέσμη στον προπονητή του ΑΟ Κορυδαλλού Δημήτρη Αλειφεράκη. Η φιλοξενία σε όλο το μεγαλείο της ….

Τέντα τοποθετήθηκε στην εξέδρα του γηπέδου Χαραυγής . Σε πρώτη φάση καλύπτει 60 θέσεις . Όλα αυτά με έξοδα και εργασία ανθρώπων της ΑΕ Χαραυγής. Μεταξύ μας , εδώ που τα λέμε, κάνει πολύ δουλειά ο ….ακατανόμαστος…..

Σε χειρουργική επέμβαση στον θυρεοειδή θα υποβληθεί σήμερα ο πρόεδρος της Χαραυγής Νίκος Παπανικολάου. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του συλλόγου του εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επανέλθει γρήγορα κοντά στην ομάδα…..

Χειρουργήθηκε χθες το πρωί με επιτυχία ο γνωστός Πειραιώτης προπονητής και μέλος του Δ.Σ. των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιά Γιώργος Κωττάκης . Η επέμβαση έγινε στο Τζάνειο Νοσοκομείο από τον διακεκριμένο χειρούργο και διευθυντή της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής Νίκο Φαρμάκη τον οποίο ο κ. Κωττάκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια , καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν στην περίπτωση του….

Σχετικά με την τιμωρία της έδρας των Πειραϊκών σωματείων στην οποία αναφερθήκαμε χθες , παράγοντας συλλόγου επικοινώνησε μαζί μας και εξέφρασε την παρακάτω απορία :

«Σε περίπτωση που τιμωρηθεί η έδρα μιας ομάδας από ΑΕ Περάματος, Πυθαγόρα και Ολυμπιακό Περάματος που θα αγωνιστούν ; » Έδρα; Ποια έδρα;

Να λοιπόν που έχει και τα …καλά της η καθυστέρηση των εργασιών στο γήπεδο Περάματος . Καθυστέρηση; Ποια καθυστέρηση;

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply