Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …..

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά με την Οδηγήτρια . Μια συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων. Από την πλευρά της Ένωσης τονίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον σύλλογο , εκτός από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα . Από την Οδηγήτρια ειπώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα με την ΕΠΣΠ , παρά μόνο με τη διαιτησία. Ο σύλλογος προχωρά αυτή η τη χρονιά με τα τμήματα υποδομής του. Την ΕΠΣ Πειραιά στη συνάντηση εκπροσώπησαν οι Γιάννης Σπάθας, Γιάννης Ποντίκης, Γιάννης Σταματάτος και Λουκάς Κανδύλης ενώ την Οδηγήτρια οι Μιχάλης Μιχαλολιάκος και Τάκης Ζερβακάκης…..

Οργιάζει πλέον το στοίχημα και στη χώρα μας . Σε Ελληνική εταιρεία στοιχημάτων παίζονταν χθες οι δυο αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά . Συγκεκριμένα το παιχνίδι Αμφιάλης – Ηφαίστου έδινε 2€ στον άσο 4 στο Χ και 2,30 στο διπλό. Στα ίδια περίπου πλαίσια κινήθηκε και ο αγώνας του Ερμή με την Χαραυγή . Μόνο το διπλό άλλαζε που έδινε 2.75€ σε νίκη των φιλοξενούμενων. Το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις . Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση . Ας μην το παίρνουμε στην πλάκα . Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα αφού όλοι καταλαβαίνουμε που μπορεί να εξελιχθεί αυτή η κατάσταση…. Σήμερα στο Μοσχάτο γίνεται η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά .Με την συμμετοχή οκτώ πολύ καλών ομάδων . Και μην έχετε αγωνία αν θα βγάλει ντέρμπι η κληρωτίδα . Γιατί το σίγουρο είναι ότι και τα τέσσερα ζευγάρια , θα είναι πολύ δυνατά …..

Ούτε χθες βγήκε η απόφαση για τον αγώνα Νίκης Ρέντη – Θύελλας Μοσχάτου που διακόπηκε . Η καθυστέρηση αυτή έχει εκνευρίσει ακόμα και κορυφαία στελέχη της ΕΠΣΠ . Έχουν περάσει από κείνη την μέρα 17 μέρες . Τι συμβαίνει λοιπόν; Καλό θα είναι η Πειθαρχική Επιτροπή να βγάλει απόφαση εδώ και τώρα. Όσο καθυστερεί , τόσο δίνει δικαιώματα σε κάποιους να μιλάνε για «μαγειρέματα». Είναι σωστό αυτό;…..

Οκτώ ομάδες μέχρι τώρα παραμένουν αήττητες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι από την Α’ Κατηγορία η ΑΕ Μοσχάτου, ο Ίκαρος Καλλιθέας, η Αμφιάλη , η Κύπρος Κορυδαλλού και ο ΑΟ Καραβάς , από την Β’ ο Ατρόμητος Κερατσινίου , ο ΑΟΑΔ και ο Δίας Κορυδαλλού( αγωνιστικά) και από την Γ’ Κατηγορία ο Ολυμπιακός Περάματος. ….

O Ατρόμητος Κερατσινίου και ο Δίας Κορυδαλλού είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν μέχρι τώρα την παραμικρή βαθμολογική βαθμών και μετράνε μόνο νίκες με την ομάδα του Κορυδαλλού βέβαια να έχει χάσει ένα παιχνίδι «στα χαρτιά » και να της έχουν αφαιρεθεί επιπλέον τρεις βαθμοί . Συνολικά έξι…..

Αντίθετα χωρίς νίκη είναι οι ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, ΑΕ Περάματος από την Α’ Κατηγορία , όπως και ο Παντζιτζιφιακός που έχει όμως μια νίκη « στα χαρτιά » επί της Οδηγήτριας . Από την Β’ Κατηγορία δεν έχουν χαρεί νίκη οι Άρης Αμφιάλης, Προφήτης Ηλίας και ΑΕ Χατζηκυριακείου ενώ από την Γ΄ είναι ο Πολυκράτης……

Οι δυο ποδοσφαιριστές της Χαλκηδόνας Κούσιας και Παπαδόπουλος που αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Φιλακούρη στον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού τιμωρήθηκαν με 7 αγωνιστικές ο καθένας συν 70 € πρόστιμο…..

Δυο ποδοσφαιριστές ο Χρήστος Πέρρος του Αίαντα Σαλαμίνας και ο Νίκος Παπαδόπουλος του Πυθαγόρα έχουν ήδη αποβληθεί μέχρι τώρα από δυο φορές στο πρωτάθλημα . Και τις δυο με δεύτερη κίτρινη κάρτα…..

Την αγάπη του για την ομάδα έδειξε ακόμα μια φορά ο ποδοσφαιριστής της Χαραυγής Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο νεαρός άσος ανέβαλε το σοβαρότατο χειρουργείο με τα δόντια του ( ολική νάρκωση) που είχε προγραμματιστεί για χθες , προκειμένου να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ερμή στον Κορυδαλλό….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply