Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφής του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας , όπου η Κύπρος Κορυδαλλού «πήρε κεφάλι» από τον Ήφαιστο που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με την Αστυπάλαια . Έναν Ήφαιστο όμως που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κουβέλη. Μάλιστα για να αποδείξουν το δίκιο τους οι υπεύθυνοι του συλλόγου μοίρασαν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ τις επίμαχες φάσεις του συγκεκριμένου αγώνα ….

Η εκπληκτική πορεία του Δία Κορυδαλλού συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική . Παρά την αφαίρεση των έξι βαθμών η ομάδα του Γιάννη Μανδρέκα έπιασε κορυφή και «συγκατοικεί » με την Καστέλλα. Τα λόγια νομίζω ότι περιττεύουν….

Δεν ξέρω ποια φράση να χρησιμοποιήσω για τον Ατρόμητο Κερατσινίου . Επτά στα επτά νίκες με 22 – 2 τέρματα . . Δεν θέλω να μιλήσω για …τρένα και αεροπλάνα , Φανταστική πορεία με τον Κώστα Μπαλαφούτη στον πάγκο της ομάδας . Που για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία συνέβησαν διάφορες συγκυρίες. Ο νεαρός- διπλωματούχος- τεχνικός αρχικά , τραυματίστηκε σοβαρά και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Επιπλέον ο προηγούμενος τεχνικός αποχώρησε . Έτσι ανέλαβε «αναγκαστικά » ο Κώστας μέχρι να βρεθεί προπονητής ( εδώ γελάνε όμως ..) . Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Και θα συμπληρώσω . ο Ατρόμητος είχε ένα ακατέργαστο διαμάντι που αξιοποιεί τώρα….

Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 τις ώρες 15.00 -19.30, στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και η Υγειονομική Επιτροπή καλεί τα σωματεία , τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους διαιτητές, τους προπονητές, τους παλαίμαχους να δείξουν την ευαισθησία τους προσφέροντας λίγες σταγόνες αίματος για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά που κάθε χρονιά εξυπηρετεί σημαντικές ανάγκες. «ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΆ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» Πρέπει λοιπόν να αντιληφθούμε, ότι για να μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε θα πρέπει πρωτίστως να έχουμε προσφέρει.………

Μπορεί ο Άρης Αμφιάλης να μην έχει νικήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά από ισοπαλίες άλλο τίποτα… 6 στα 7 παιχνίδια …Περισσότερα στατιστικά αύριο….

Ανακάλεσε τα όσα είχε δηλώσει κατά της διαιτησίας ο προπονητής του σωματείου Ελλάς Ποντίων Βασίλης Ιωαννίδης. Σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωριόταν με τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και 100 ευρώ πρόστιμο .Δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα….

To θέμα το ανέδειξε ο συνεργάτης της στήλης μας Ντίνος Ανδρακάκος. Από την σελίδα του στο facebook ανέφερε χωρίς να κατονομάσει ότι σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ η φιλοξενούμενη ομάδα προσήλθε με δέκα μόνο παίκτες . Ο προπονητής της γηπεδούχου τήρησε με όλη του την ειλικρίνεια και διάθεση το fair play . Αποφάσισε να ξεκινήσει και να τελειώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες , παρά την αντίρρηση του εκπροσώπου της ομάδας . Σαν γνήσιος ρεπόρτερ όμως ο κ. Ανδρακάκος ανεξάρτητα από αυτό που έγραψε στην προσωπική του σελίδα , έδωσε την είδηση κάνοντας το καθήκον του. Το παραπάνω γεγονός συνέβη στον αγώνα παιδικού Προοδευτικής – Άρη Αμφιάλης και ο προπονητής της πρώτης που προέβη σε αυτή τη σημαντική κίνηση είναι ο Πάνος Καρατζάς στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το μόνο που παρέλειψε ο ρεπόρτερ Ντίνος ήταν το όνομα του εκπροσώπου της ομάδας που δεν συμφωνούσε με την κίνηση του προπονητή του, αλλά δεν του πέρασε. Γιατί όμως;;

Η οικογένεια Κριμιτζά διευρύνεται ποδοσφαιρικά . Αυτή τη φορά όχι προπονητικά , αλλά …ιατρικά . Το ντεμπούτο της στα γήπεδα έκανε η γιατρός Ελίζα Κριμιτζά , αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών , στον αγώνα ΑΟΚ Φαλήρου – Ολυμπιακού Κερατσινίου . Είναι κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και γνωστού προπονητή Νίκου, ανιψιά του προπονητή του Αργοναύτη Κώστα και αδελφή του προπονητή του ΑΟΚ Φαλήρου Δημήτρη . Η πρώτη της παρουσία στα γήπεδα συνέπεσε με το γεγονός ότι στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν τεχνικός ο αδελφός της . Ο οποίος μια εβδομάδα πριν βρέθηκε αντίπαλος με τον θείο του στον αγώνα Αργοναύτη –ΑΟΚ Φαλήρου…..

Απεβίωσε την Κυριακή , εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 69 ετών ο Παναγιώτης Πιτσίκας , πεθερός του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης Α.Α. Ρέντη Κώστα Χαλιάσου. Για τον λόγο αυτό ο τελευταίος δεν πήγε στον αγώνα της ομάδας με την ΑΕ Μοσχάτου . Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στις 10.30 πμ στο Γ’ Νεκροταφείο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο και την οικογένεια του….

Για 22 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι –διπλοί- προημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Πειραιά . Μην το …δέσετε κόμπο όμως αυτό. Κρατήστε και μια…πισινή. Υπάρχει πρόβλημα με τις έδρες του Εθνικού και του Ιωνικού . Και όχι μόνο .Λεπτομέρειες αύριο …..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply