Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με κάθε τρόπο συμπαρασταθήκατε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από την ηθική συμπαράσταση των εκατοντάδων φίλων που επικοινώνησαν μαζί μου με κάθε τρόπο. Με μια μέρα απουσίας λόγω …χειρουργείου επανέρχομαι και πάλι σήμερα. Η επικοινωνία μου μαζί σας είναι το καλύτερο φάρμακο . Ευχαριστώ θερμά και πάλι……

Ο Ατρόμητος Πειραιά με την εκτός έδρας νίκη του επί της Αμφιάλης την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Καμινιώτες το Σάββατο υποδέχονται τον Ίκαρο Καλλιθέας που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω , και είναι η ομάδα που δεν έχει γνωρίσει τι σημαίνει ήττα στο πρωτάθλημα…. Στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου πέρασε για πρώτη φορά ο Αμπελακιακός έχοντας ένα βαθμό πίσω του την Κύπρο Κορυδαλλού και τον ΑΟ Καραβά τις δυο ομάδες που παραμένουν αήττητες μετά από 9 αγώνες και οι οποίες αναμετρώνται την Κυριακή στο Ρέντη….

Να την διαβάζετε τη στήλη προσεκτικά . Δεν πέφτει συνήθως έξω. Θυμάστε τι γράφαμε το Σάββατο; Ότι ο αγώνας Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕ Μοσχάτου , ενδέχεται να μην γίνει στην Καλλιθέα . Ε, λοιπόν δικαιωθήκαμε . Στο Μοσχάτο θα διεξαχθεί , όπως άλλωστε και ο επαναληπτικός …..

Αποχωρήσεις προπονητών είχαμε και αυτή την εβδομάδα .Ο Χάρης Γαλούνης παραιτήθηκε από την ΑΕ Περάματος και ο Παύλος Δαούτης από τον ΑΣ Ποντίων . Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε . Οι προπονητές είναι πάντα τα θύματα αυτής της ιστορίας , αφού δεν γίνεται να αλλάξει κάτι άλλο αυτή την περίοδο…..

Οι Περαματιώτες συνεχίζουν με Σπύρο Κουνέλη ενώ οι Πόντιοι καθώς και η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας βρίσκονται σε αναζήτηση. Η Αστυπάλαια Κορυδαλλού όπως έγραψε κατά αποκλειστικότητα το stoplekto.gr βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μοδινού στο πρόσωπο του Λεωνίδα Πανοηλία. Και έπεται(;;;;) συνέχεια…..

Σήμερα θα διεξαχθούν οι δυο αγώνες στους οποίους δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Στις 15.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας της Δόξας Πειραιά με την Ένωση Α.Α. Ρέντη και στις 15.30 το παιχνίδι του ΑΣ Κωφών με τους Φιλάθλους. Θα τελειώσουν όμως την ίδια ώρα , αφού το δεύτερο είχε διακοπεί και θα ξεκινήσει από το 30’ με το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ισόπαλο 0-0…. Αιχμές κατά της διαιτησίας αφήνει με δήλωση του ο πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά Σπύρος Μητρόπουλος. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή όχι . Αυτό που γνωρίζω είναι ότι για πρώτη φορά ο ιστορικός σύλλογος προβαίνει σε αυτή την κίνηση. Τουλάχιστον για φέτος . Αν έχει δίκιο θα διαπιστωθεί στη συνέχεια…….

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο ικανότατος ποδοσφαιριστής του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Νταλάκος και θα υποβληθεί σε επέμβαση την Παρασκευή στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου. Το παλικάρι τραυματίστηκε όχι στο γήπεδο ,αλλά στον τόπο της εργασίας του. Δυο παίκτες της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με τη Δόξα Πειραιά από τον διαιτητή Μιχάλη Φιλακούρη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο του είπε: «Θα σε ανεβάσω σήμερα στο φεϊσμπουκ, θα δεις τι θα βάλω . Θα γελάει όλη η Πειραϊκή διαιτησία μαζί σου». Τελικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έγραψε κάποια υπονοούμενα για τον ρέφερι και για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο δε Γιώργος Κιούσης ότι θα πάει στην Ένωση για να …υλοποιήσει μια σεξουαλική πράξη. Καταλαβαίνετε εσείς. Και οι δυο παίκτες τιμωρήθηκαν για απειλή μόνο με μια αγωνιστική…..

Αμ , το άλλο δεν έχει προηγούμενο Ο διαιτητής Χρήστος Βλαντής έγραψε στο φύλλο αγώνα Θησέα – Νέου Ικονίου τον βοηθό προπονητή του δεύτερου Χρήστου Χονδρουδάκη ότι του είπε : «Ντροπή σου είσαι η κατάντια του Πειραιά και με την ένταση της φωνής του τα σάλια από το στόμα του έπεσαν πάνω μου»!!!!!! Τελικά ο Χονδρουδάκης δεν τιμωρήθηκε. Τα …σάλια είναι …αντισηπτικά και με οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Προφανώς έτσι θα έκρινε η Πειθαρχική επιτροπή… Δεν εξηγείται διαφορετικά….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply