Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…….

Published

on

Από τη στιγμή που κάποιο γεγονός αναφέρεται στο Φύλλο αγώνα ,η στήλη μας το μαθαίνει αμέσως αφού έχει επικοινωνία με τις ομάδες οι οποίες παίρνουν αντίγραφα . Και φυσικά αν είναι κάτι αξιοσημείωτο και περίεργο από αυτά που αναφέρονται τα δημοσιεύουμε. Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο να αναγράφεται στο Φ.Α. ότι ο ποδοσφαιριστής απειλεί τον διαιτητή ότι θα τον «κράξει» στο …facebook , ούτε ότι ο παράγοντας της ομάδας λόγω της έντασης της φωνής του , τα ….σάλια του έπεφταν πάνω στον διαιτητή με τον τελευταίο να αναφέρει το γεγονός στο Φύλο αγώνα. Ας είμαστε λίγο σοβαροί….

Αθωώθηκε ο Γιώργος Μπαξεβανάκης για αυτά που είπε στο διαιτητή , μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Καραβά . Δώρον άδωρον όμως , αφού επιβλήθηκε πρόστιμο 100€ στον Φαληρικό . Έτσι κι αλλιώς ο Μπαξεβανάκης θα τα πληρώσει κι αυτά….

Τιμωρήθηκε με 70€ πρόστιμο ο ΑΣΧ Ποσειδών για το πανό που αναρτήθηκε σε αγώνα και καταφερόταν εναντίον της ΕΠΣ Πειραιά . Η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε συγνώμη από την Ένωση και όπως τόνισε στην απολογία της καταδικάζει το γεγονός , αφού δεν έχει το παραμικρό παράπονο από την ΕΠΣΠ. Το αντίθετο μάλιστα . Αφού όπως λένε οι ίδιοι οι παράγοντες της , η διοίκηση της Ένωσης τους έχει συμπαρασταθεί αρκετές φορές. Το ερώτημα όμως παραμένει. Ποιος ανέβασε το πανό;;;

Στην ΑΕ Μαύρου Αετoύ Ολυμπιάδα ανέλαβε προπονητής ο Παύλος Δαούτης. Λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρηση του από τον ΑΣ Ποντίων . Ο νεαρός και ταλαντούχος τεχνικός με εξαίρεση μια χρονιά που εργάστηκε στη Μήλο , οι υπόλοιπες ομάδες που έχει δουλέψει μέχρι τώρα είναι της γύρω περιοχής από αυτή που μένει. Συγκεκριμένα έχει εργαστεί σε Νέους Ευγενείας, Χαραυγή, ΑΣ Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων , ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Η πιο μακρινή περιοχή ήταν στην Οδηγήτρια πέρυσι…. Η Δόξα Πειραιά νίκησε καθαρά την Ένωση Α.Α. Ρέντη με 3-0 και την έπιασε στην βαθμολογία με 13 βαθμούς. Η ομάδα του ανερχόμενου τεχνικού Λευτέρη Άννινου έχει μέχρι τώρα σε 10 αγώνες, από 3 νίκες και ήττες καθώς και 4 ισοπαλίες…..

Έχουν πάρει φόρα οι Φίλαθλοι που έπιασαν κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα . Διαθέτουν την πιο παραγωγική επίθεση όλων των Πειραϊκών πρωταθλημάτων με 32 τέρματα . Είναι χαρακτηριστικό ότι στους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν πετύχει 22 γκολ . Ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα…….

Και οι πέντε ομάδες που έχουν έδρα το γήπεδο Χαραυγής αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο τους . Πως γίνεται αυτό; Η ΑΕ Χαραυγή παίζει το Σάββατο με τη Νίκη Ρέντη . Οι υπόλοιπες τέσσερις την Κυριακή μεταξύ τους. Ολυμπιακός Κερατσινίου εναντίον Ατρομήτου Κερατσινίου στις 12.30 και Αστέρας Κερατσινίου με Νέους Ευγενείας στις 15.30 . Δυο ντέρμπι κορυφής στους δυο ομίλους της Β’ Κατηγορίας……

Το ανέβασε στο facebook o Βασίλης Τσιτούρας που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και σχολιάζει τα πάντα γύρω από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Αρκετά από αυτά είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα . Αντιγράφω λοιπόν αυτό που ανέβασε προχθές: «Με λύπη μας, σας ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον εξαιρετικό προπονητή….τότε γιατί τον διώχνουν;;;;» Απόλυτα εύστοχο αυτό. Αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν οι υπεύθυνοι των σωματείων να «χρυσώσουν το χάπι» διώχνοντας τον προπονητή . Και να γίνει ο αποχωρισμός πιο…μαλακός. Εξάλλου , όπως θα έχετε παρατηρήσει είναι της….μόδας , πολλές φορές η απόλυση να γίνεται λύση συνεργασίας …κοινή συναινέσει…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply