Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται σήμερα στον Κορυδαλλό όπου ο Ερμής θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το εκτός έδρας 1-0 επί του Ιωνικού και να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλλου Πειραιά . Από την άλλη πλευρά οι Νικαιώτες με την εμπειρία που διαθέτουν , θέλουν να αποδείξουν ότι δεν τελείωσαν και θα επιδιώξουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Νίκο Μαρωνίτη πλέον στον πάγκο τους….

Πρώτο παιχνίδι για Εθνικό και ΑΕ Μοσχάτου στο γήπεδο Μοσχάτου σήμερα που θα επιδιώξουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου στο ίδιο γήπεδο . Για τους δυο αυτούς αγώνες έχουν ληφθείν αστυνομικά μέτρα , όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ . Ευχή μας είναι να γίνουν δυο καλά παιχνίδια και οι φίλαθλοι που θα τα παρακολουθήσουν να ευχαριστηθούν θέαμα , χωρίς βία και επεισόδια…… Αφήσαμε τελευταίο τον αγώνα του Αμπελακιακού με την Αστυπάλαια Κορυδαλλού που διεξάγεται σήμερα στα Αμπελάκια. Μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα λογικά ο επαναληπτικός αποτελεί μια τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους , αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν…..

Ο αγώνας ΑΟ Καραβά – Ηφαίστου διεξάγεται αύριο Πέμπτη στο γήπεδο Ρέντη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε 15 μέρες που θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ήδη το φαβορί για την πρόκριση και αυτός είναι ο Καραβάς μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα….

Ακούραστος ο Στέλιος Μπρατσόλης συνεχίζει τις όμορφες δραστηριότητες του. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στα Γιάννινα , στο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ( Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ) , όπου συμμετείχε και η Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ της οποίας είναι διοικητικό στέλεχος .Ο κ. Μπρατσόλης ήταν μάλιστα και ο εισηγητής στο συνέδριο σχετικά με την λειτουργία των δημοτικών Μαζικών Μέσων Επικοινωνίας με θέμα: «το στοίχημα των δημοτικών ΜΜΕ .Όπως είναι γνωστόν ο Στέλιος Μπρατσόλης είναι αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ( Κανάλι 1 – 90,4) …..

Δεν έχουν ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης από την Α’ Κατηγορία η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα και η ΑΕ Περάματος, από την Β’ ο Προφήτης Ηλίας και η ΑΕ Χατζηκυριακείου. ….. Τρεις ομάδες δεν έχουν ακόμα γνωρίσει την ήττα . Και οι τρεις είναι από την Α’ Κατηγορία . Ο Ίκαρος από τον 1ο όμιλο και οι Κύπρος Κορυδαλλού, ΑΟ Καραβάς από τον 2ο . Ο τελευταίος έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τον Απρίλιο του 2015 , σχεδόν 20 μήνες δηλαδή…..

Τελικά μετά από τα τόσα« πήγαινε – έλα» η «μπίλια έκατσε στο κόκκινο» και ο Μανώλης Πόλλιας δεν είναι πλέον προπονητής στον Ολυμπιακό Περάματος . Αυτό είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο. Γυαλί που ραγίζει δεν ξανακολλάει . Και επειδή η κάθε πλευρά υποστηρίζει τα δικά της και δεν βγαίνει άκρη ας αρκεστούμε στην είδηση. Ο Πόλλιας παρελθόν από τον Ολυμπιακό Περάματος . Οριστικό και αμετάκλητο…..

Ο ποδοσφαιριστής του Πειραϊκού Στέλιος Ζωγράφος ήταν αναμφίβολα το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα της ομάδας του με το Νέο Ικόνιο(1-0) . Αφενός μεν ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος και αφετέρου αποβλήθηκε στη συνέχεια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο έδωσε κλωτσιά από τα νεύρα του στον κάδο των αχρήστων με αποτέλεσμα να πέσουν τα σκουπίδια στο έδαφος . Το γεγονός αυτό του στοίχισε μια επιπλέον αγωνιστική……

Συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό τους έργο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής συγκέντρωσαν τρόφιμα και ιματισμό για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας ΄. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έγινε και ένας αγώνας το βράδυ της Δευτέρας με αντίπαλο την ομάδα των παλαιμάχων του Πελοπίδα Θηβών. Όλα αυτά που μαζεύτηκαν θα παραδοθούν σήμερα με ειδική αποστολή τριών αυτοκινήτων στο Δημαρχείο της Μάνδρας…..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αργοναύτη Γιάννης Σαλαγιάννης . Έπαιξε την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με Δεληκάρη, Παππά, Παναγιωτίδη, Καλαφατά, Τσιτσινάκη, Νταλαλιά, Φραντζέσκο , Παντελουδάκη κ.α. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού. Η διοίκηση του Αργοναύτη , ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Ζηλάκος εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του…..

Χρόνια πολλά στους Νίκους που γιορτάζουν σήμερα . Και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο διαθέτει αρκετούς, ζωή να έχουν ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply