Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Στο Πειραϊκό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΑΠΟ Κερατσίνι ορίσθηκε από την ΕΠΟ Πειραϊκή τριάδα με διαιτητή τον Κώστα Καρυοφύλλη και βοηθούς τους Κορώνα και Κεφαλιάκο Κ. . Δεν ξέρω το σκεπτικό αυτού του ορισμού – «τρικλοποδιά» από την Ομοσπονδία του κ. Γραμμένου , όταν η ΕΠΣΠ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τους ορισμούς των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Αυτό που προέχει τώρα είναι το διαιτητικό τρίο να σταθεί στο ύψος των ευθυνών του κάνοντας σωστά τη δουλειά του και να φύγει από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι…..

Πανηγυρικά προκρίθηκε ο ΑΟ Καραβάς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά , αφού νίκησε και στον δεύτερο αγώνα τον Ήφαιστο με 1-0. Στη ρεβάνς του 5-0 πριν από δυο εβδομάδες. Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι ο Καραβάς είχε νικήσει και για το πρωτάθλημα με 1-0 τον αντίπαλο του, είναι φανερό ότι του «έχει πάρει τον αέρα ». Σημειωτέον ότι και οι τρεις αγώνες έγιναν στο γήπεδο του Ρέντη Ήδη έχουν προκριθεί εκτός του Καραβά και οι Ερμής Αμπελακιακός . Απομένει πλέον να μάθουμε τον τέταρτο της …παρέας , που θα είναι ένας εκ των Εθνικού και ΑΕ Μοσχάτου με επικρατέστερο τον πρώτο που νίκησε στον πρώτο αγώνα την Τετάρτη με 3-1. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου στο γήπεδο Μοσχάτου…….

Αναφερθήκαμε στην ΑΕ Μοσχάτου και , όπως γράψαμε και χθες πρώτοι ,ο Γιάννης Χατζηράπτης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο . Το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν βελούδινο και οι δυο πλευρές χώρισαν φυσιολογικά . Τώρα οι Μοσχατιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού Για να τον βρω σκέπτομαι να αρχίσω να μαδάω την …μαργαρίτα…..

Τελικά είναι φοβερό αυτό που γίνεται με τους προπονητές . Κύμα αποχωρήσεων τον τελευταίο μήνα από Πειραϊκές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες . Δεν εξετάζω αν είναι παραιτήσεις, απολύσεις ή λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει. Αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοί τεχνικοί δεν στεριώνουν . Πέφτουν θύματα των καταστάσεων . Τα εύκολα θύματα . Και πολλές φορές δεν φταίνε κι αυτοί….

Για κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς που γίνονται πάνω στη φάση , τελευταία ορισμένοι ρίχνουν την ευθύνη στους διαιτητές ου δεν τιμωρούν τους υπαιτίους ποδοσφαιριστές. Σχολιάζοντας το θέμα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας τόνισε: « Όλοι ξέρουν ότι εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι έχει γίνει . Σίγουρα είναι λυπηρό να συμβαίνουν αυτά , όλοι στενοχωριόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Εξάλλου για να χαριτολογήσουμε λίγο, στα χρόνια που παίζαμε εμείς μπάλα, οι προπονητές και παράγοντες μας έλεγαν για να μας ντοπάρουν «Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και δεν παίζουμε τις …κουμπάρες» . Καλές γιορτές να έχουμε και ότι μπορούμε να προλαβαίνουμε »…….

Απογοητευμένος από τη στάση της Δημοτικής Αρχής και την συμπεριφορά της απέναντι στο σωματείο του είναι ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης . Όπως μας είπε θεωρεί ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση σε βάρος της ομάδας σχετικά με τις ώρες προπονήσεων σε γήπεδα της περιοχής για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Μπαλαφούτης που είναι ο μοναδικός που βάζει χρήματα στην ομάδα, φέρεται αποφασισμένος να « βάλει λουκέτο» στο σωματείο , το αργότερο μέσα στον επόμενο μήνα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ….

Τζίμης Νερομυλιώτης και Γιάννης Μαντζουράνης το νέο τεχνικό δίδυμο στον Πανιώνιο Κερατσινίου , μετά την αποχώρηση του Κώστα Λαμπαδάριου . Όπως παλιά που οδήγησαν τον σύλλογο σε επιτυχίες ….. Στον ΑΣ Ποντίων δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή. Παραμένει για την ώρα το δίδυμο Νίκανδρου , Νερσεσιάν. Πιθανότατα να ισχύσει στην περίπτωση αυτή , το …ουδέν μονιμότερον του προσωρινού …. Παράγοντας συλλόγου Α’ Κατηγορίας αναμένεται να παραχωρήσει νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας σε άλλο σύλλογο της ίδιας κατηγορίας προπονητής του οποίου είναι πρώην τεχνικός της ομάδας που ήθελε τον παίκτη σαν «τρελός» αφού εκείνος είναι που τον είχε αναδείξει…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply