Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Δεν θα έχει αγώνες για τα Πειραϊκά πρωταθλήματα τις εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Θα γίνουν κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο και για τις τρεις κατηγορίες .Τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν με το νέο έτος. Την εβδομάδα των Φώτων και του Αγίου Ιωάννη ( 6 – 7 Ιανουαρίου 2018)…

Για την Α’ Κατηγορία όμως θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη20/12 και Πέμπτη 21/12. Επειδή όμως τρεις ομάδες στο γήπεδο Κορυδαλλού είναι γηπεδούχες αυτή την αγωνιστική , την Τετάρτη θα διεξαχθεί εκεί ο αγώνας της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Δόξας Πειραιά, την Πέμπτη το παιχνίδι ΑΟ Κορυδαλλού – ΑΣ Ποντίων ενώ το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου( προπαραμονή Χριστουγέννων) θα παίξουν Αετός Κορυδαλλού – Παννεαπολικός. Όλα αυτά τα παραπάνω έγιναν μετά από συνεννόηση με τα σωματεία….

Πολλά και διάφορα πράγματα συνέβησαν στην Χαραυγή τις τελευταίες μέρες . Πιθανά και απίθανα . Μέχρι και στα άκρα έφτασαν κάποιοι, προχθές βράδυ . Δεν χρειάζεται να αναφέρω λεπτομέρειες . Απλά , ο σύλλογος χρειάζεται ηρεμία για να προχωρήσει . Η Χαραυγή δεν ανήκει σε κανέναν . Ούτε μπορεί να σταθεί σε ονόματα , όποια και αν είναι αυτά . Όποιος θέλει και έχει διάθεση για να βοηθήσει, ας το κάνει. Η ομάδα δεν φταίει να πληρώνει τα καπρίτσια κάποιων . Μέχρι τώρα η Χαραυγή προχωρούσε γιατί ήταν μια αγαπημένη και νοικοκυρεμένη οικογένεια. Αυτό όμως δεν ισχύει το τελευταίο διάστημα. Ας το καταλάβουν καλά. Όσοι αγαπούν το σωματείο ας το βοηθήσουν με κάθε τρόπο μακριά από εγωισμούς και κόντρες …..

Να σημειωθεί ότι η Χαραυγή εδώ και 37χρόνια αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Πειραιά . Ούτε ανεβαίνει αλλά ούτε και έχει υποβιβαστεί ποτέ . Μια σταθερή και καθαρή πορεία . Αυτό σημαίνει πολλά …..

Ο Ίκαρος Καλλιθέας μπορεί να μην έχει γνωρίσει ακόμα ήττα αλλά έχει 5 ισοπαλίες και 7 νίκες . Από 7 νίκες αλλά 4 ισοπαλίες έχουν Κύπρος Κορυδαλλού και ΑΟ Καραβάς που παραμένουν επίσης αήττητοι . Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα είναι η μόνη ομάδα από την Α’ Κατηγορία που ακόμα δεν έχει γνωρίσει τη νίκη….

Τρείς ομάδες της Α’ δεν ξέρουν ακόμα τι σημαίνει ισοπαλία στο πρωτάθλημα . Είναι ο Αετός Κορυδαλλού από τον 1ο όμιλο και η Χαλκηδόνα με τον Φαληρικό από τον 2ο ….

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών κτυπημένος από την επάρατη νόσο ο Παναγιώτης Φυντάνης . Ένας καλός φίλος και σπουδαίος παράγοντας που βοήθησε σημαντικά τον Αίαντα Σαλαμίνας του οποίου υπήρξε πρόεδρος όταν ο σύλλογος ήταν ΠΑΕ και αγωνιζόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες από το 2009 έως το 2012 . Ο Παναγιώτης ήταν «ψυχούλα» και βοήθησε πολύ κόσμο που είχε ανάγκη . Δυστυχώς όμως ο Θεός τον ήθελε και τον πήρε κοντά του . Η κηδεία του αξέχαστου Παναγιώτη θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 15.00 στο ναό του Αγίου Γεωργίου Περάματος. Στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον αδελφό του και αγαπητό φίλο Ηλία τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη!!!…..

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΣ Ποντίων με την αγωνιστική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πέρυσι η ομάδα πήγε καλά . Φέτος όχι μόνο κράτησε τους ίδιους παίκτες , αλλά ενισχύθηκε κιόλας. Κι όμως έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα ενώ έχει ξεμείνει κι από προπονητή. Οι λίγοι διοικούντες που απέμειναν κάνουν προσπάθεια για να βρει και πάλι ο ιστορικός σύλλογος τον δρόμο του…..

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο ποδοσφαιριστής του Αμπελακιακού Αντώνης Τσαγκάρης . Η σύζυγος του Βίβιαν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι . Με ανακοίνωση τους ο Πρόεδρος και το Δ. Σ. του ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ συγχαίρουν το ποδοσφαιριστή τους και την σύζυγό του για την γέννηση του νέου μέλους της οικογένειάς τους. Τους εύχονται να τους ζήσει και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν……

Σύμφωνα με τον εργολάβο, ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου Περάματος φτάνει σήμερα . Για να δούμε….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply