Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη……

Published

on

Στο τελευταίο παιχνίδι των Πειραϊκών πρωταθλημάτων για το 2017 ο Αετός Κορυδαλλού υποδέχεται σήμερα στις 15.15 τον Παννεαπολικό . Με νίκη θα επανέλθει στην κορυφή στην οποία βρίσκεται τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές . Ο Αετός μετράει επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα , ενώ ο Παννεαπολικός δεν έχει πετύχει νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Φυσικά οι Κορυδαλλιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη , αφού όχι μόνο θα παραμείνουν στην πρώτη θέση, αλλά θέλουν να περάσουν και πολύ όμορφα απόψε στην χοροεσπερίδα τους, που θα γίνει στην «Κοκκινιώτισα »……

Για δυο εβδομάδες τώρα δεν θα γίνει κανένας αγώνας αφού αυτό το Σαββατοκύριακο είναι παραμονές Χριστουγέννων και το επόμενο της Πρωτοχρονιάς . Αγωνιστική με πλήρες πρόγραμμα θα έχουμε στις 6 ( των Φώτων) και στις 7( του Αγίου Ιωάννου) Ιανουαρίου….

Μια εβδομάδα αργότερα (το Σαββατοκύριακο 13-14/1/2018) θα ξεκινήσει η β’ φάση του Εφηβικού και Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά…..

Είναι εκπληκτικό αυτό που συνέβη χθες και δείχνει την ποιότητα των ανθρώπων του Πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου . Χθες ήταν να γίνει στο γήπεδο Π.Νικολαΐδης φιλανθρωπικό τουρνουά με παιδιά γεννημένα 2005 και κάτω . Με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να διατεθούν σε ίδρυμα παιδιών. Οι αγώνες λόγω της κακοκαιρίας δεν διεξήχθησαν .Οι ομάδες όμως που είχαν δηλώσει συμμετοχή έδωσαν το παρών . Και ο σκοπός επετεύχθη αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό στο οποίο συνέβαλλε και το παρακείμενο του γηπέδου « Καφενείο των Φιλάθλων », καθώς επίσης προπονητές και γονείς αθλητών . Να αναφέρουμε τα ονόματα των ομάδων στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι οι Παννεαπολικός, Ιωνικός , Ατρόμητος Πειραιά, ΑΟ Καραβάς ΑΟ Αγίου Δημητρίου, Νέο Ικόνιο, Πυθαγόρας, Προμηθέας. Η επιτροπή που διοργάνωσε το τουρνουά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έστειλε τρεις διαιτητές για τους αγώνες…..

Τελικά κλήθηκε σε απολογία ο ηγέτης της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός για τα λόγια με τα οποία «στόλισε» τον διαιτητή Λεμπέση , όταν αυτός πήγε για να προπονηθεί στο γήπεδο Μοσχάτου . Ο Μοσχατιώτης παράγοντας είχε παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι στον αγώνα με τον Πειραϊκό στις 19 Νοεμβρίου . Κι όταν τον είδε μπροστά του την περασμένη εβδομάδα του τα «έσουρε» για τα καλά. Ο Λεμπέσης όμως δεν το άφησε το θέμα έτσι . Πήγε στην ΕΠΣΠ τις επόμενες ημέρες και έκανε καταγγελία . Για το γεγονός αυτό η Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε έγγραφη απολογία τον Π. Ορφανό ….

Η παράδοση των ημερών συνεχίστηκε στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου και φέτος. Για μια ακόμα χρονιά στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου η πρώτη ομάδα του συλλόγου αντιμετώπισε τους βετεράνους της , τους οποίους και νίκησε με δυσκολία μόλις στο τελευταίο λεπτό με 5-4 . Επικράτησε οικογενειακό και χαρούμενο κλίμα με εξαίρεση την διαιτητική…. σφαγή των παλαιμάχων στο παιχνίδι . Και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το τρίτο ημίχρονο ήταν το πιο ενδιαφέρον . Αφού έγινε μάχη με τα φαγητά και τα γλυκίσματα . Όλοι ήταν χαρούμενοι στο τέλος , αντάλλαξαν ευχές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου….

Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο προπονητής Βαγγέλης Λαϊβεράς . Η κόρη του Γωγώ έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι. . Τις καλύτερες ευχές μας…. Γνωστός παράγοντας που η ομάδα του δεν πήγε καθόλου καλά την τελευταία αγωνιστική , τα είχε χαμένα μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερε τι να πει . Δεν είχε λόγια . Από τη…. χαρά του όμως. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. …

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply