Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Περάματος . Λογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθεί για χρήση σε επίσημους αγώνες πρωταθλημάτων . Εκεί θα γίνει το ντέρμπι κορυφής της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Περάματος και τους Φιλάθλους στην πρεμιέρα του 2ου γύρου. Εκεί θα παίξει σαν γηπεδούχος και το Νέο Ικόνιο απέναντι στην Αναγέννηση Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας . Χρειάστηκε λοιπόν να περάσει ένας ολόκληρος γύρος για να φτιαχτεί το γήπεδο. Τουλάχιστον τώρα τα σωματεία της πόλης θα αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης και την ταλαιπωρία……

Σε όλα τα γήπεδα επιβάλλεται να υπάρχει Ελληνική σημαία. Για να δείχνει ποιοι είμαστε ποια είναι η πατρίδα μας . Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες , αλλά πρέπει να το δείχνουμε . Αν πας στην Τουρκία όλα τα γήπεδα είναι γεμάτα με δικές τους σημαίες. Γιατί να μην γίνεται και δω παντού αυτό;;» Ο Στάθης ζήτησε από τους συλλόγους της Δραπετσώνας να φέρουν μια Ελληνική σημαία για το γήπεδο της περιοχής. Ανταποκρίθηκαν ο Βασίλης και ο Χρόνης Ταουξής τους οποίους ο Στάθης Αμαραντίδης ευχαριστεί θερμά…..

Σε σύλλογο της Α’ Πειραιά τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα . Ο προπονητής είναι απλήρωτος , σε αντίθεση με τους προπονητές άλλων τμημάτων του συλλόγου. Από την πλευρά τους και οι ποδοσφαιριστές έχουν παράπονα από τη διοίκηση , που δεν πήγε να τους πει ούτε χρόνια πολλά . Η πρόσφατη συνεστίαση έγινε ρεφενέ μεταξύ των παικτών και του προπονητή….

Η προσπάθεια που έχει γίνει στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού είναι τεράστια και μοναδική. Ο σύλλογος που τα τρία χρόνια από την ίδρυση του ανέβηκε αμέσως από την Γ’ στη Β’ Κατηγορία , αγωνίζεται φέτος στην μεγάλη κατηγορία του Πειραιά , έχοντας μια καλή πορεία . Στο σύλλογο λειτουργούν σαν μια αγαπημένη οικογένεια .Στην συγκέντρωση που έγινε παραμονές των Χριστουγέννων όπου μοιράστηκαν γλυκά στους παίκτες , βγήκε και η είδηση. Ότι η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά τον Γενάρη ώστε να έχει μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα…..

Και έφυγε από την ΑΕ Σαλαμίνας , αλλά και …δεν έφυγε ο Ερρίκος Πανταζάκος . Μπορεί να αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία , αλλά θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και θα την βοηθήσει από άλλο πόστο. Η διοίκηση αναγνωρίζει την προσπάθεια του ικανού τεχνικού που έκανε τα πάντα για την ομάδα, αν και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Στην ΑΕΣ επανήλθε ο Δημήτρης Γραμματικός που ουσιαστικά αναλαμβάνει για πρώτη φορά ανδρική ομάδα , αφού μέχρι τώρα εργαζόταν σε τμήματα υποδομών…… «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών από ισχαιμικό επεισόδιο ο Τάκης Πιφέας, που έχει γράψει σημαντική πορεία στο Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Καστέλλας , ενώ έχει περάσει και από την ΕΠΣ Πειραιά . Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 15.30 στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του…..

Σήμερα στις 13.30 στο Γ’ Νεκροταφείο, θα γίνει η κηδεία του Φώτη Τζιαμαλή, πατέρα του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής Αντώνη. Κουράγιο αγαπημένε μας φίλε….

Πρόεδρος Πειραϊκού συλλόγου κυκλοφορεί εδώ και καιρό με τραγιάσκα. Σε ερώτηση μας αν αυτό είναι το νέο του λουκ , μας απάντησε ότι την φοράει επειδή κρυώνει . Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μας η κίνηση αυτή έγινε επειδή θέλει να κρύψει την …καράφλα του και τις λίγες τρίχες που έχουν απομείνει στο κεφάλι του…….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply